Den nye Peugeot E-Boxer er til salg i Storbritannien nu. Priserne for den rene-elektriske panel-varevogn i fuld størrelse starter fra £ 49.335 (inklusive regeringens plug-in Van Grant), hvilket gør det til en direkte rival for Fiat E-Ducato og Mercedes Esprinter.
Det drives af en elektrisk motor monteret på forakslen, der producerer 121bhp og 350Nm drejningsmoment. Peugeot siger, at det er nok til at trække en maksimal nyttelast på 1.150 kg og nå en tophastighed på 75 km / h.

Bedste elektriske biler til at købe 2022

Købere kan vælge mellem to batteriindstillinger. Entry-Level 37KWH-modellen giver et maksimalt interval på 73 miles, mens der over er en 70 kWH-batteri-version, der tilføjer £ 5.750 til E-Expert’s startpris og øger sin maksimale rækkevidde til 139 miles.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Når det er tilsluttet en 22 kW trefaset vægkasse, kan 37KWH-batteriet inddrive en fuld opladning på tre timer. Enheden på 70 kwh opnår den samme ladningstilstand på ni timer, og begge batterier når en opladning på 80 procent på kun en time, når den er tilsluttet en 50 kW DC hurtig oplader.
Van med elektrisk panel kommer i et valg af tre kropslængder, hvoraf den største giver 15 kubikmeter plads og en belastningsbugt længe til at bære genstande op til 4.070 mm. Disse tal [er identiske med] dieselversionen, da EV’s batteri er indbygget i varevognens gulv.