En MOT -omkostningsfrysning samt en nedbrud på whiplash -svig er en del af et valg af regeringsforanstaltninger, der vil forsøge at hjælpe chauffører i Storbritannien med at reducere deres årlige omkostninger.
Planerne, der er ført videre af Justitsministeriet (MOJ), inkluderer ligeledes en plan for at hjælpe med at reducere udgifterne til brændstof ved motorvejstjenester.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Også inkluderet er en evaluering af bekostning af både teorien såvel som praktisk køreprøve, da regeringen ser ud til at tilbyde yderligere besparelser.
I henhold til statistikker fra AA er de typiske omkostninger til forsikringsdækning faldet 12,3 procent i året oktober, fra £ 648 i oktober 2012 til £ 568 i 2013. MOJ erklærer, at ordningen, der kun muliggør bevis fra akkrediterede medicinske eksperter På Whiplash -påstande vil det hjælpe med at sænke dette yderligere.
På nøjagtigt samme tid er antallet af forsikringskravsfirmaer faldet med mere end 1.000, fra 2.553 i december 2011 til 1.485 i september 2013. Dette overholder regeringens reformer om ‘ingen sejr, ingen gebyr’ regler, som den mener har hjulpet Reducer omkostningerne til forsikringsdækning med 12 procent eller £ 80 på en typisk politik.
Andre nøglepunkter er beslutningen om at fryse de lovbestemte maksimale omkostninger ved MOT -testen til £ 54,85 ​​indtil 2015, ud over handling for at se på at reducere motorvejsbrændstofomkostninger – inklusive sammenligningsindikationer på motorvejsruter for at vise chauffører, hvor de kan få den Meget bedste deal.
Vejpræst Robert Goodwill sagde: “Omkostningerne ved at have såvel som at køre biler og lastbil føles af millioner af husstande såvel som virksomheder over hele landet. Regeringen er fast besluttet på at hjælpe med at holde disse omkostninger nede. Derfor fryser vi Omkostningerne til en MOT -test samt kigger igen på omkostningerne, der er forbundet med at få et kørekort.
”Vi ønsker ligeledes at gøre det lettere for folk at få et meget bedre tilbud på brændstof på motorvejsservicestationer, for eksempel med en prøve med motorvejsindikationer, der viser bilister de forskellige brændstofomkostninger, der tilbydes på deres rute.”