Dette er Peugeot 308 GT, en opvarmet model, der fungerer lidt som Seat’s Sporty Leon FR -biler med at levere ekstra kraft og stil sammenlignet med de konventionelle versioner. Det vises på Paris Motor Show 2014.
Priserne er endnu ikke afsløret, men GT-modellerne koster meget mere end de nuværende katteområder. Det indikerer en startpris på omkring £ 25.000.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

En ordentlig Leon Cupra og Volkswagen Golf GTI -rival er indstillet til et senere tidspunkt, med kilder, der antyder, at det kunne bære GTI -badget, snarere end R.
GT kommer som en fem-dørs luge eller en SW-ejendom, drevet af enten en 202bhp 1,6-liters THP eller 178bhp 2,0-liters Bluehdi. De er markeret med en lavere ridehøjde og skræddersyede styling -signaler, herunder en Peugeot -badge i gitteret – snarere end på motorhjelmen – fulde LED -forlygter og en aerodynamisk bodykit.
Et sæt indgraverede 18-tommer hjul er monteret som standard, mens der bagpå er en sort diffusor, dobbelt haleprør og speciel GT-badging. Den magnetiske blå paintjob på disse billeder er eksklusivt for det sportsligste medlem af 308 -familien.
Peugeot har også forbedret interiøret med rød kontraststing overalt og et nyt perforeret læderratt, komplet med GT -badge. Plus, du finder et rutet flaglogo i instrumentklyngen.
Peugeot har endnu ikke offentliggjort 0-62 km / t-tal, men benzin vil sandsynligvis lægge en tid på knap syv sekunder, hvor dieselen tager omkring 7,5 sekunder.
Dieselens præstationsydelse siges at være særlig imponerende, hvor Peugeot hævder, at den vil gå fra 50-70 km/h i femte gear på 5,5 sekunder, mens den leverer 70,6 mpg brændstoføkonomi og udsender kun 103 g/km. Det slår 109 g/km figuren, der tilbydes i Golf GTD. GT’s håndtering forbedres i mellemtiden med en anden chassisopsætning.