Aston Martin arbejder på en ny V12-drevet fire-dørs salon i formen af ​​den ikoniske kileformede 1976 Lagonda. Og lighederne antages at strække sig ud over bare formen – Aston Martin kunne genoplive Lagonda -navneskilt til denne moderne genindspilning.
I modsætning til Astons anden fire-dørs salon, Rapide, vil den blive bygget i ekstremt lille antal og vil ikke være medlem af hovedmodelområdet-ligesom CC100 Speedster, V12 Zagato og One-77 i de senere år.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

En talsmand for Aston Martin fortalte os: ”Jeg kan bekræfte, at dette er en af ​​en skræddersyet række coach -bygget biler, og som vi har sagt før, er meget mulig gennem Q ved Aston Martin – inklusive skræddersyede tilbud, ligesom CC100 – dette er Et andet eksempel. Vi kan ikke sige mere på dette tidspunkt. ”
Den kamuflerede prototype, der blev set i nærheden af ​​Aston Martins hovedkvarter i Gaydon, Warwickshire, overlader lidt til fantasien med lysene, gitteret og strækket profil alt på skærmen. Kropspanelerne antages at være lavet af kulfiber – som Vanquish og V12 Zagato – mens vinkelstøvlen, taglinjen og flankerne alle nikker mod originalen i 1976.
Astons seneste Q -bil forstås at være baseret på den samme aluminium VH -arkitektur, som understøtter alle Astons, men med en strakt akselafstand for at skabe mere benplads bagpå. En hurtig kontrol af nummerpladen på DVLAs websted afslører en 6,0-liters V12-motor er under motorhjelmen, der sandsynligvis producerer de samme 565bhp som Vanquish og tilsluttet en seks-trins automatisk gearkasse.
• Aston Martin udvikler helt ny platform til DB9
Sidste gang Lagonda-navnet løftede hovedet var på Aston Ill-Fild 2009 SUV-konceptet, baseret på Mercedes ML-understøttelser. Vores seneste information er imidlertid, at en SUV ikke er en del af produktplanen, hvilket forlader denne salon som den eneste model, der holder Lagonda Bloodline i live.
Det antages at være drevet af efterspørgsel fra nogle af dets rigeste og mest indflydelsesrige kunder, at få dine hænder på en af ​​en ikke vil være let. Der forventes en prismærke på over £ 400.000 med produktionsløbet begrænset til omkring 100 eksempler. En fuld afsløring forventes i sidste kvartal i år.

• Aston Martin vender over £ 519million i 2013