Mercedes har sat sig for at vise, at du kan instruere en gammel hunde nye tricks med en lille ekstra hjælp fra AMG. Og dette er resultatet: den nye Mercedes-AMG SL, der ankommer efter at have været udviklet i Affalterbach af brandets præstationsfløj, “Kombination af sportsbiler og køredynamik i AMG med komfort og luksuriøs appel fra Mercedes,” ifølge AMG Boss Boss Philipp Schiemer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Færre end en procent af de biler, der blev solgt af Mercedes over hele verden, var sportsbiler i 2020, hvilket repræsenterede 17.800 af det samlede salg på meget mere end to millioner. Måske er det en overraskelse at se, at SL har fået en ny lejekontrakt, når dens mindre SLC -søskende er blevet akset. Men Mercedes og AMG er gået tilbage til tegnebrættet med denne nye model, som den ønsker at placere som en sportsligere, der giver meget mere i overensstemmelse med den originale 300 SL fra 1954.

Ny Mercedes SL Ride Review

For at opnå dette har AMG udviklet en helt ny platform for SL kaldet Modular Sports Architecture (MSA), som i det mindste vil blive delt med den næste generations AMG GT at flytte det igen.