Mercedes er på en mission for at forbedre effektiviteten af ​​sine nye modeller, hvilket indebærer, at den næste generation Mercedes SLK Roadster får hybridkraft svarende til den nye C-klasse salon og endda mulighed for firehjulstræk til hurtigere versioner.
På grund af ankomsten i 2018 og afsløret i vores eksklusive image, vil den nye SLK sidde på den samme modulære sportsbilarkitektur (MSA) som den større SL-to-sæder, og det delte chassis vil have fleksibiliteten til at påtage sig en meget større række af Motorer og drevtog end før og udvider appellen til kunderne.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Den tredje fælles platform efter MFA (A-klasse familie) og MRA (S-klasse familie) MSA-platformen vil hjælpe Mercedes med at spare omkostninger og bringe meget mere teknik fra resten af ​​rækkevidden ind i sine sportsbiler. SLK sidder i øjeblikket på sit eget chassis-med den letteste vejning på 1.435 kg-men den nye bil vil blive bygget i den samme fabrik i Bremen, Tyskland som den næste generations SL.
For at garantere deres opbevaring af deres separate karakterer vil den nye platform give mulighed for forskellige akselafstande, længder og bredder – og bringe muligheden for to forskellige tagsystemmekanismer Som Porsche Boxster og Jaguar F-type.
Tilsvarende tillader MSA-platformen plug-in hybridteknologi, der ligner systemet i den nye C300-saloon, der skal monteres i en meget mindre bil som SLK, og for første gang vil Mercedes ‘4matiske firehjulstræk også blive leveret.
Ser man endnu mere foran, er det uklart, om den nye Mercedes AMG GT Coupe vil skifte til denne platform. Den første generation af bilen, på grund af debut senere på året, bygges på underbygninger relateret til den udgående SLS AMG. Det, vi ved, er, at GT vil være den første model, der får AMGs nyudviklede 4,0-liters dobbelt-turbo V8, som også vil nåde den nye C63 og SL63 senere i sit liv.