Vauxhall er på vej til at løse panelet Van Problems of British Company med sin helt nye Vivaro Van. Den nye Van 2014 erstatter den gamle Vivaro, der har været i drift på britiske veje i 12 år.
Det er et vidnesbyrd om det skarpe design af den originale Vivaro, at det stadig så ud efter en så lang omgang, men det begyndte at vise belastningen under huden, og en ny Vivaro er ivrig ventet i nogen tid.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Nyeste Van News og anmeldelser på Car Express
Nu den nye Vivaro på vej med et nyt look, nye motorer og en komplet teknologisk eftersyn. Ligesom sin Foreevear er denne Vivaro en mellemstor panelvogn, der slotes ind i Vauxhall Van Range mellem Combo Compact Van og Movano i fuld størrelse panel varevogn. Det indebærer, at det tæller som Volkswagens transporter, Mercedes ‘Vito og Citroens afsendelse som rivaler.
Vauxhall har slået ud af Vivaro’s udseende med et dristigt frontgitter, der dominerer næsen. Det overordnede look spejler adskillige af de stylingtemaer, der ses på Vauxhalls nyeste personbiler med vinkellys og skarpe ‘vinge’ udskæringer, der er udskåret i flankerne.
Vauxhall: Top UK Van Producent
Vauxhall er den øverste varevognproducent i England og bygger 44.000 enheder i 2013 på sin Luton Factory. Den nuværende Vivaro er fortsat med at udføre stærkt fra et salgsperspektiv med 18.180 enheder, der blev solgt i Storbritannien sidste år, en stigning på 34% år for år. Ikke underligt at forhåbninger er høje for den nye Vivaro, som allerede er i produktion.
Den nye Vivaro -varevogn har nødvendiggjort et enormt investeringsprogram af Vauxhall med 95 millioner euro brugt på planteændringer og 112 millioner på opgraderinger af udbyderværktøjet – hvoraf 34 millioner euro blev brugt i Storbritannien.
Over 40% af delene til den nye Vauxhall Vivaro vil blive hentet lokalt med anlægget og de tilknyttede agenturer, der beskæftiger over 1.200 mennesker i Luton -området.
Hold øje med CAR Express for meget mere specifikt information og billeder af den nye Vauxhall Vivaro, når detaljer frigives.
• Nyeste Van News og anmeldelser på Car Express