En ny offentlig konsultation er åbnet for, om bilister skal være i stand til at rapportere køretøjs -uheld til myndighederne online, snarere end at skulle gå til en myndighedsstation personligt.
Lovgivningen specificerer i øjeblikket, at hvis bilister er inkluderet i et uheld såvel som ikke er i stand til at udveksle detaljer med andre involverede, er de nødt til at gå til en myndighedsstation inden for 24 timer samt underrette officerer om deres kollision.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Safeste køretøjer til salg
Officielle tal udsætter 130.000 personskade -uheld rapporteres til myndighederne hvert år, såvel som mens flertallet er logget af officerer på scenen, rapporteres omkring 26.000 efterfølgende på myndighedens stationstællere. En yderligere 55.000 kollisioner, inklusive kun skade på ejendom, rapporteres ligeledes hvert år.
Regeringen siger, at det at muliggøre, at disse forekomster kan rapporteres på Internettet snarere end personligt, ville “mindske problemet på bilister” såvel som ligeledes “gratis myndighedsressourcer”. Hvis ændringerne er godkendt, vil bilister stadig være i stand til at gå til myndighedsstationer personligt, skal de ønske.
Lanceringen af ​​den 12-ugers offentlige konsultation sagde overførsel af præsten Jesse Norman: ”Det nuværende system [til rapportering af ulykker] er forældet; Det tager betydelige mængder tid såvel som øger køerne til rapportering af forbrydelser. Evnen til at rapportere uheld på Internettet vil gøre hele processen hurtigere såvel som meget lettere for både bilister såvel som politiet. ”
• Hvad skal man gøre efter et køretøjsulykke
Norman afslørede ligeledes, at en ny app for myndighedsofficerer til at bruge på deres håndholdte enheder, kaldet kollisionsrapportering såvel som delingssystemet (crash), ville blive rullet ud, hvilket gør logging -uheld meget lettere for politiet. Det nye system ville indikere, at: “Highways -myndighederne ligeledes vil være i stand til at få adgang til præcise såvel som så meget som datooplysninger, hvilket indikerer, at råd kan meget bedre planlægge sikkerhedsforbedringer såvel som på kortere tid.”
Tror du, at systemet til rapportering af uheld er forældet? Lad os forstå nedenfor …