Den allelektriske Tesla semi-lastbil er blevet set på farten i bred dagslys; Vores første kig på den nye lastbil i aktion efter sin store afsløringsbegivenhed i slutningen af ​​sidste år.
Tesla -ingeniører vurderer prototyper forud for firmaets første kommercielle køretøj, der går ind i produktionen næste år, og et kort klip på YouTube har givet os et glimt af en semi -testmuldyr.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Tesla afslører næste generations roadster
En ørneøjet tilskuer formåede at knipse et hurtigt syv-sekunders klip af en mat sort protoype, der kørte forbi et UPS-depot (nedenfor). Semi handler ganske hurtigt om sin forretning, da den hvirver forbi den person, der filmet den.

Tesla har udråbt en ‘forventet’ basispris for lastbilen på $ 150.000 (ca. £ 113.000), som vil være i stand til 300 miles på en enkelt opkrævning. Tesla Chief Exec Elon Musk har siden hævdet, at den vil have “en rækkevidde, som er langt ud over, hvad de fleste mennesker i branchen mener er mulig”.
Et depositum på $ 20.000 (£ 15.000) kræves fra kunder, der ønsker at reservere Tesla Semi, som den californiske EV -producent officielt afslørede sammen med den nye Tesla Roadster i november. Ud over den konventionelle version er en Semi på 500 mile også tilgængelig til at købe for anslået $ 180.000 (£ 135.000), mens en Founders Series Semi kan reserveres til $ 200.000 (£ 150.000).