Alfa Romeo -chefer har afsløret, at planer er på plads til en ny VW -golf -rival og udskiftning til 4C Coupe, to biler, der vil hjælpe med at gennemføre Alfa Romeos nye generation af produkter .
Det italienske brand tackle segmenter, der først har den mest betydningsfulde globale appel og største fortjenstmargener; En ny Audi Q7 -rival vil være den næste nye model for Alfa og vil indlede ny mild hybrid tech til bilproducenten.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Bedste hatchbacks 2018
Når man taler om den endnu mere udvidelse af Alfas produktportefølje, sagde brandets Chief Technical Officer Roberto Fedeli: ”I køb for at afslutte Alfa-serien af ​​produkter, har vi brug for et andet par søjler-noget i C-segmentet og derefter bestemt et sportsligt produkt , et meget sporty produkt ”.
3
Om vores adsclose denne annonce

Diskussioner pågår stadig om den nye hatchback, og en dato er endnu ikke blevet sat ved dens ankomst, men det vil sandsynligvis bruge en forkortet version af Giulia Saloon’s platform. Det mest betydningsfulde problem, som Alfa har med modellen, er at gøre det lukrativt, da det segment er “et meget lokalt marked og ikke et globalt”, hvilket betyder, “det er meget udfordrende at tjene penge”, ifølge Fedeli.
På samme tid udtrykte Fedeli også, at det var vigtigt, at Alfa Romeo har en konkurrencedygtig sportsvogn. Mærket opdaterer først den aktuelle 4C -coupe og edderkop, før han beslutter, om de skal genopfinde 4C med en ny motor og chassisarkitektur.
”At være på markedet med den slags bil er ikke et valg, vi er nødt til at gøre det. Vi skal have en ren sporty bil, ”fortalte han os. ”Vi foretager nogle små ændringer, men så er vi nødt til at beslutte, om vi vil installere forskellige motorer eller skifte arkitektur. Som du kan tænke på, har vi nogle muligheder, vi arbejder på meget mere end en mulighed. ”
Uanset hvilken retning Alfa vælger med 4C -udskiftningen, vil den ikke være udstyret med en manuel gearkasse. Fedeli bekræftede i sin tid på Ferrari en ny manuel gearkasse til Californien blev udviklet, og kun to blev solgt globalt i bilens levetid.
Vil disse nye modeller være en succes for Alfa Romeo? Fortæl os, hvad du synes nedenfor …