Rolls-Royce har udsat en nyligt bestilt skræddersy Kazem.
• Fineste avancerede biler og lastbiler til salg 2017
Enten Wraith udvikler en del af kunstnerens nye ‘retninger’ -kollektion såvel som vil opdage sin metode til en Mellemøstlig klient, når den fjernes den offentlige skærm i Abu Dhabi sammen med andre værker oprettet af Kazem.
Det primære omdrejningspunkt for den engangs Wraith er den unikke Starlight Headliner, der tog 90 timer at gennemføre. Det er håndsømt med de koordinatsteder for håndværkerne, der producerede det, og har brug for 60.000 individuelt broderede sting. 863 Individuelt sæt fiberoptiske tråde belyser ligeledes headliner. Brug af koordinater er ikke kommet på den direkte anmodning fra denne bils fremtidige ejer – det er en løbende stil i mange af Kazems stykker.
Andre berøringer inkluderer et skræddersyet baggrundsbelyst ur i kabinen – ligeledes pyntet med koordinater – såvel som specielt indgraverede dørplader med koordinaterne for Rolls -Royce -fabrikken på Goodwood. Sort læderbeklædning kontrasterer med den blå glød af de fiberoptiske tråde i headliner, såvel som den sidste berøring er den to-tone malingsfinish, der indeholder en blå motorhjelm såvel som tag.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

I disse dage er skræddersyede rolls-royces ironisk nok ender med at blive gradvis almindelige. Sidste uge udsatte firmaet den allerførste i en række skræddersyede Wraiths, der blev bestilt af britiske rockstjerner. Hver af de ‘inspirerede af britiske musik’ vil Wraiths blive solgt, med en del af salgsværdien bidraget til velgørenhed.
Hvad tror du på denne seneste skræddersyede wraith? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …