Det er den bedste nyhed, at verdens diktatorer og oligarker har haft hele ugen; Den bombastiske Mercedes S600 Pullman er blevet spioneret test, og det er ikke nøjagtigt vanskeligt at få øje på.
Pullman forventes at sidde under den ultra-lavere S600 Maybach, som vi så for et par måneder siden, men det er over en meter længere end det luksus Mercedes-flagskib. På ca. 6,4 meter lang og, sandsynligvis, over tre ton i vægt, er Pullman bestemt ikke designet til stramme urbane gader.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dørlayoutet ser ud til at være anderledes end de officielle patenttegninger, vi så i august, med midterste døre i fuld størrelse, der matcher de forreste og bageste i længden. Dette bekræfter forventningen om, at Pullman vil have tre rækker med sæder, sandsynligvis i en glamourøs 2-2-2-konfiguration. Taglinjen ser ud til at være højere også for at imødekomme Royal Wedding Headgear.
6
Om vores adsclose denne annonce

Vi forstod oprindeligt, at Brabus, Mercedes ‘tuningpartner, er ansvarlig for at opbygge Pullman, selvom der ikke er noget i spionshotterne, der angiver, at bilen vil være endda fjernt sporty. Det vil have en tilpasning af den nuværende 6,0-liters dobbelt-turbo V12, der i øjeblikket er monteret på S600.
Denne motor fremstiller 523bhp i S600, men hvis Brabus faktisk har et input, kan du forvente en smule ekstra i hestekræfter afdelingen. Og det har brug for ekstra, hvis rygter om en pansret version ringer sandt. Med en kugle og granatsikkert tungt stålkrop, kunne den version overstige fem ton og omkostninger over £ 500.000.
Prisoplysninger er skitserede for den konventionelle Pullman, da de er for Maybach, men vi forventer, at begge vil være betydeligt dyrere end nogen nuværende S-klasse, hvor Maybach nærmer sig £ 200.000, og Pullman omkring £ 160.000. Begge skulle afsløres fuldt ud på Los Angeles Motor Show i november.
Tror du, at verden har brug for en seks-personers S-klasse? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …