Den nye Suzuki på tværs vil sælges i Storbritannien næste måned, pris fra £ 45.599. Det er det japanske brands allerførste plug-in hybrid-bil-såvel som det snart vil tilslutte sig et voksende marked for plug-in hybrid husholdnings-SUV’er, såsom Peugeot 3008 Hybrid4, Vauxhall Grandland X PHEV såvel som Ford Kuga PHEV.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I det væsentlige er tværs en genudviklet version af Toyota RAV4 – såvel som den udvikler en del af de to mærker for nylig verificeret partnerskab, der til sidst vil se Toyota etablere en ny hybridbil til Suzuki. Suzuki vil ligeledes følge introduceret af denne nye SUV med en Toyota Corolla-baseret hybrid hatchback mod slutningen af ​​dette år.

Top 10 fineste hybrid -SUV’er for at få 2022

Kosmetiske revisioner over RAV4 er minimale, med Suzuki, der passer til ny badging, ny front såvel som bageste kofangere, friske projektor LED -forlygter såvel som nogle modificerede baglygter. Købere får ligeledes et sæt 19-tommer legeringshjul samt en mulighed for seks forskellige malingsfinish.
Indvendigt har den nye Suzuki på tværs af et multifunktionsrat, klimaanlæg samt et ni-tommer berøringsskærm infotainment-system, der bruger support til Apple CarPlay såvel som Android Auto. Der er ligeledes en række opbevaringsbakke såvel som kopholdere spredt over hele kabinen, ud over en elektrisk tilbehørsstik monteret i SUV’s 490-liters bagagerum.
11
Om vores adsclose denne annonce

Suzuki på tværs er drevet af en plug-in hybrid drivlinje, der omfatter en 2,5-liters fircylindret benzinmotor, en 18,1 kWh lithium-ion-batteripakke samt en elektrisk motor, der er monteret på hver aksel. Kombineret har systemet et output på 180bhp samt 270Nm drejningsmoment – som Suzuki angiver bruger en tid på 0–62 km / h på seks sekunder flad.
Annonce – Post fortsætter nedenfor