Jaguar I-Pace har ikke længere den premium elektriske SUV-sektion til sig selv. Mercedes har, fordi introduceret EQC såvel som Audi nu har Q4 E-Tron-så for at holde næsen foran konkurrencen har Jaguar lavet et par mindre justeringer til I-Pace’s specifikationer.
For det første kan købere nu vælge en ny premium sort pakke, der bytter bilens almindelige gitter, vindue omgivelser, dørspejlhætter samt badges til sorte udskiftninger. Bundtet tilføjer ligeledes 22-tommers glans sorte legeringshjul, en ny bagspoiler såvel som luftophæng.

Jaguar XE, XF samt F-Pace Acquire 296bhp 2.0-liters benzinmotor

Jaguar har ligeledes tilføjet en ny Ostuni-hvid malingsoverflade til I-Pace’s farvekombination samt forbedret bilens infotainment-system ved at tilføje Amazon Alexa som fælles for dets PIVI Pro-system. Denne opgradering gør det muligt for chauffører at administrere bilens navigation såvel som musik, inspicere nyheder samt opdateringer af vejrforhold samt linke til eksterne kloge gadgets med lette stemmekommandoer.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Systemet kan ligeledes være knyttet til enhver form for Amazon-aktiveret gadget, du har derhjemme, såvel som kan bruges til at inspicere ting som SUV’s batterigebyr, og forbliver sort, såvel som selv om bilens døre er låst.
Amazon Alexa-opgraderingen vil ligeledes blive rullet ud som en over-the-air-opdatering for dem, der allerede ejer et I-Pace, der er udstyret med Jaguars opgraderede PIVI Pro Infotainment-system. Ejere vil snart blive underrettet med en opdatering rettidigt på deres bils berøringsskærm.
Købere får ligeledes en anden smart teknologi, såsom en trådløs smartphone -opladningspude under midtkonsollen med tilstrækkeligt område til to enheder. EV har ligeledes en indbygget signalforstærker, der kan hjælpe med at forbedre netværksmodtagelsen i fjerntliggende områder.
Intet har ændret mekanisk på denne opdaterede version af I-Pace. Den har nøjagtigt den samme 90 kWH-batteripakke såvel som dobbeltmotorisk drivlinje, der etablerer 396bhp såvel som 696Nm drejningsmoment. Jaguar siger, at det er tilstrækkeligt til en tid på 0–62 km /
Nu tjekket ud om Electrogenics EV-konverteringssæt til Jaguar E-type …