Paris Motor Show vender tilbage næste år efter sidste års begivenhed blev annulleret på grund af Covid-19 Pandemic. Udstillingen er tilbage i 2022 og vil byde billetdeltagere velkommen gennem sine døre mellem den 17. og 23. oktober.
Også kendt som Mondial de L’Automobile, var Paris -showet verdens første motorshow, da det blev lanceret tilbage i 1898. I betragtning af at 1976 er det blevet afholdt hvert andet år, skiftevis med det lignende afgørende Frankfurt Motor Show.

Bedste klassiske biludstillinger til at tjekke ud i 2022

Show-arrangører har også været travlt over Lockdown, samarbejdet med Equip Automobile Trade Show for at danne den altomfattende Paris Automotive Week. Indtil nu blev messen afholdt på ulige nummererede år, så det kolliderede ikke med motorshowet.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Så i modsætning til tidligere år vil det næste Paris Motor Show give gæsterne chancen for at gennemse stativer fra ingeniørfirmaer, dele leverandører og reparationsfirmaer samt se de aktuelle koncepter og produktionsbiler fra verdens største bilmærker.
Som sædvanligt afholdes Paris Motor Show i Paris Expo Porte de Versailles, som er det største udstillingscenter i Frankrig. Vi venter dog stadig på, at en liste over de deltagende producenter og forhandlere bliver offentliggjort.
I 2018 lancerede store mærker inklusive Audi, BMW og Mercedes afgørende biler som henholdsvis E-Tron, 3-serien og EQC, mens franske mærker som Citroen og DS jagede efter overskrifter med C5 Aircross Hybrid Concept og DS 3 tværback.
Planlægger du at deltage i Paris Motor Show i 2022? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …