Porsche har brugt dette års LA Motor Show til at debutere en lang akselafstandsversion af den helt nye Panamera, kaldet Panamera Executive.
Ved siden af ​​den nye udøvende model er en ny motor på entry-level. Porsche har tilføjet en 326bhp Turbo V6 til line-up, hvilket bringer startprisen på Panamera ned til £ 66.386.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Ny 2016 Porsche Panamera Review
Bestillingsbøger til både den nye lange akselafstandsmodel og biler med den nye 3,0-liters V6 er åbne, med den strakte udøvende akselafstand tilgængelig på Panamera 4, 4S, E-Hybrid og Turbo.
10

De nye udøvende modeller er markeret med en akselafstand, der er strakt med 150 mm, hvilket giver øget bageste passagerplads. Der er også store ændringer inde, med Porsche tilsætning af et panoramakrofon, opvarmede sæder med flervejsdrevet justering bagpå, plus adaptiv luftophæng med et elektronisk kontrolleret dæmpersystem som standard.
Købere har også muligheden for at tilføje en ny midtkonsol bagpå, der indeholder to foldetabeller i flyselskabsstil. Ikke kun det, men Porsche tilbyder også en bagerste sædeunderholdningspakke med to 10,1-tommer-skærme boltet på bagsiden af ​​forsæderne. Skærmene kan også fjernes og bruges som tabletter, når det er nødvendigt.
• Bedste luksusbiler
10

Den nye 3.0-lite V6 Turbo, der er tilgængelig i baghjulstræk Panamera og firehjulstræk Panamera 4, er en erstatning for den gamle 3,6-liters V6 fra den forrige generations bil. Imidlertid udvikler den yderligere 20bhp og bruger 13 procent mindre brændstof end før. Det leveres parret med en otte-trins PDK-gearkasse som konventionel og i stand til en påstået 37,7 mpg. Økonomiske mestre i Panamera -serien er dog stadig diesel- og hybridmodellerne.
• Porsche Panamera Sport Turismo ankommer sandsynligvis i 2017
Long Wecepase Executive Model Range starter med Panamera 4 drevet af entry-level 3.0-liters V6 Turbo. Priserne starter fra £ 76.034, en præmie på £ 6.622 over en tilsvarende konventionel akselafstand.
Tror du, at den nye lang-heelbase Porsche Panamera har koteletterne til at være en ægte luksusbil? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …