Den næste Mitsubishi Evo kunne være en 2+2 coupe snarere end en fire -dørs salon, kan Auto Express afsløre. En sådan bil ville være den åndelige efterfølger for 3000GT, kun den ville bruge en udvikling af firehjulstrækket-plug-in-hybridteknologien, der bruges i Outlander PHEV for at sikre, at den er sparsom såvel som hurtig. Der har allerede været rygter om, at den næste EVO er en hybrid, men dette er første gang, at der er nævnt en coupe -kropsstil.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Lance Bradley, administrerende direktør for Mitsubishi Motors UK, sagde, at en Hybrid Evo sandsynligvis ville være baseret på den næste Mitsubishi Asx crossover -platform, så det ville derfor være lidt mindre end før. ”Det er muligt, at det kan være en højtydende coupe – mindre snarere end større end nuværende EVO. Derfor ville en 2+2 coupe være et fornuftigt kropsvalg. ”
Bradley sagde, at selvom der ikke var nogen konkrete planer for den næste EVO, var der ”en interesse og vilje inden for MMC (Mitsubishi Motors Corporation) til at producere en”, og at hybridteknologi var vejen til at gå til en sådan bil. Han sagde: ”Der er efterspørgsel efter en bil, der klarer sig godt og får problemet til at føle sig godt for sig selv med hensyn til dens effektivitet. Hvis vi kan lave en SUV, der udsender kun 44 g/km CO2, kan vi gøre det samme med en performance -bil. ”
Bradley antydede, at virksomheden ved at investere i elektrisk drevet motorsport som Imiev Evolution Pikes Peak-deltageren, banede vejen for en højtydende elektrisk-drevet bil. ”Der er en plan om at lave mere racing med elektriske køretøjer, da det viser mennesker, at de ikke er mælkeflader og normaliserer teknologien,” sagde han