Bentleys skræddersyede Muller Coachbuilding Division har introduceret en tre-stærk samling af Bentayga-varianter, udviklet til charme til entusiaster fra almindelige britiske udenfor tidsfortræder.
Kun 11 eksempler på Bentayga ‘Outdoor Purts’ -kollektionen vil blive produceret, efter at have været kurateret af Crewe-mærket’s interne division med en række forskellige stilfunktioner, der er udviklet til charme til lystfiskere, hestecyklister såvel som hundevandrere.

Ny Bentley Continental GT Muliner Blackline lanceret

Eksternt er der tre farveindstillinger for de udvendige forfølgelsesmodeller: Havana (en lilla/brun farvetone), cumbrian miljøvenlig såvel som magnetisk (grå). SUV’s 22in 10-eger legeringer vil blive matchet til muligheden for maling, før de bliver diamant-vendt såvel som poleret.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Hovedparten af ​​forbedringerne opdages imidlertid inde. Hver skræddersyet Bentayga får en ‘skovbroderi-scene’, der er syet til sædebacks, plus et tydeligt kromoverlay på Passagers-side Dash Fascia. Disse inkluderer et hoppende heste-motiv, en fluefiskescene såvel som britiske Foxhounds, men klienter kan vælge fra forskellige andre overlays.
Nye færdiggørelser har ligeledes, inklusive en vævet uldoverflade på dørkortene, sædets baglommer, få håndtag såvel som instrumentpanel, mens sand sildeben tweed er blevet brugt til forskellige overflader. Særlige træfiner ligeledes, mens en skræddersyet, læderbundet jægerkolbe er blevet bestilt som et tilbehør.
Ingen omkostninger bemærkes for de tre Muller-bestilte udenfor forfølgelsesudgaver, da hvert eksempel vil blive skræddersyet til kunden.
Tjek de allerbedste high-end SUV’er, der skal købes her …