Dette er Ferrari Portofino M, en udvikling af det italienske superbilmærke Glattere oplevelse med lavere hastigheder.
M i den nye bils navn betyder ændringer, der er forklaret af Ferrari som ”nomenklatur, der henviser til biler og lastbiler, der har gennemgået en udvikling, der har øget deres præstation”. Det er bestemt tilfældet med Portofino M, der får en revideret dobbelt-turboladet V8-motor såvel som en ny otte-trins automatisk gearkasse i stedet for den gamle syv-trinsenhed.

Ny Ferrari SF90 Stradale 2020 Review

3,9-liters motoren skaber nu 612bhp ved 7.500 o / min, en gevinst på 20bhp over den originale portofinos output, skønt drejningsmomentet forbliver det samme ved 760nm. Som et resultat af denne øgede effekt såvel som slicker transmission, bør portofino være omkring en tiendedel af en anden hurtigere til 62 km / h; Ferrari citerer en tid på 3,45 sekunder sammen med en 0-124 mph (200 km / t) figur på 9,8 sekunder samt en tophastighed på over 199 mph.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den nye transmission med dobbelt kobling er muligvis en af ​​de største gevinster ved daglig brug; Omhyggeligt forbundet med SF90 Stradale-gearkassen er det den allerførste otte-trins opsætning, der er monteret på en åben Ferrari. Dens allerførste syv forhold er alle kortere end den gamle gearkasse, der muliggør punchier -acceleration, mens overdrive ottende bør hjælpe med at krydse forfining.
5
Om vores adsclose denne annonce

Derudover er den nye gearkasse 20 procent mindre end den gamle enhed, såvel som den er i stand til at placeres lavere i bilen, hvilket hjælper tyngdepunktet.
Portofino M får ligeledes en ekstra tilstand på sin rattemonterede Manettino-kontrol takket være tilføjelsen af ​​race. Denne indstilling bruger Ferrari Dynamic Enhancer, der tidligere blev set på 488 Pista, der bruger bremsemodulation til at forbedre bilens håndtering på linjen samt stoppe dig med at se ved rattet for at korrigere lysbilleder.
Portofino M’s styling er en moderat udvikling af det, der er gået før – normalt for en mid -life -opdatering. Der er sportsligere såvel som mere aggressive kofangere foran såvel som bageste sammen med et noget andet look generelt foran på bilen. Inde i har Ferrari tilføjet et par valgmuligheder til, hvad der allerede var en omfattende liste; Opvarmede sæder er nu tilgængelige, hvilket gør udendørs kørsel mere gennemførlige i køligere klimaer som Storbritanniens.

Portofino M tilbydes nu at bestille, med de allerførste leverancer, der forventes i andet kvartal af 2021.
Klik lige her for at tjekke mere om den kommende Ferrari Purosangue SUV …