Volvo har afsløret seks ansigtsløftede design på Genève Motor Show som en del af en næsten rækkevidde-opdatering af virksomhedens line-up.
Kun den nye V40 såvel som aldrende XC90, som er på grund af at blive erstattet i slutningen af ​​2014, er blevet uændret.

Nyt-look XC60
XC60 har fået de mest betydelige revisioner, med en ny frontend skabt for at give et bredere, meget mere positivt look.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Der er en ny motorhjelm med redesignede forlygter, mens det nye gitter har sine vandrette Louvres afsluttet i Chrome. Den forrige model sorte beklædning er nu afsluttet i nøjagtig samme farve som resten af ​​kroppen. Corner Traction Management er nu almindelig på alle modeller.
Revisioner for S60 såvel som V60
Den bredere, dristige stylingstil er ligeledes blevet brugt til S60 Saloon såvel som V60 -ejendom. Begge får nye forlygter med kørelys om dagen samt en bredere gitter, ny front såvel som bagkofanger plus nye LED -lys bagpå.
Det nedre sportschassis, der tidligere var specielt til R-designet, er et valg på alle versioner af S60 såvel som V60 for allerførste gang.
Tweaks til større V70, XC70 samt S80
V70, XC70 såvel som flagskib S80 Saloon -funktion et antal detaljerede detaljer. Vaskemaskinerne elimineres fra motorhjelmen, frontgitterradaren er malet sort, såvel som der er kromgitter -omgivelser med en større Volvo -badge.
Indvendige opdateringer på tværs af line-up
Kabineopdateringer til alle designs inkluderer nogle forbedrede materialer såvel som tilføjelsen af ​​V40’s digitale instrumentklynge i fuld farve.
Modeller med en automatisk gearkasse kan også være udstyret med skiftpadler på rattet for allerførste gang, så længe det valgfri tre-eger rattet er specificeret.
En syv-tommers berøringsskærm bruger webforøgelse adgang til med stemmekommandoer til musikapp Spotify ud over 3D-navigation. Brændstofforbrug er også blevet forbedret på tværs af sorten, med den mest effektive S60 -saloon, der nu er angivet at være i stand til 71 mpg.