Dette er Aston Martin V12 Vantage S, og det er hurtigere end nogen produktions aston nogensinde-bar den ultra-eksklusive £ 1m en-77 hypercar-med en 205 mph tophastighed.
Det er 15 km / t hurtigere end standard V12 Vantage, og er opnået ved Aston Fitting the Vanquish’s 6,0-liters V12, der leverer 55bhp meget mere end V12 Vantage, ved 565bhp.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Virksomheden har også tilføjet et nyt motorstyringssystem og en udstødning af rustfrit stål og erstattet den gamle seks-trins manuelle gearkasse med en tredje generation af syv-trins automatiseret manuel gearkasse.
Der var ikke behov for ekstra aerodynamiske justeringer til Vantage S, så designer Marek Reichman har i stedet fokuseret på at sikre, at stylingen viser en klar forbindelse mellem racerbanen og vejen.
Den gule maling på vores bil kontrasterer pænt med de nye 10-eger lette sorte legeringshjul, og en speciel malet sort grafik er blevet føjet til tagsystemet og på tværs af bagagerummet for at få S til at se større og lavere end den almindelige V12-udsigt.
Det nye flydende gitter er inspireret af CC100 -konceptet og tillader, at meget mere køle luft føres ind i den afstemte motor i højere hastigheder. Det inkorporerer kulstofelementer, der spejler motorhjelmhullerne og bagdiffusoren, mens afslutningen af ​​udseendet er et karakteristisk ‘s’ badge på bagagerummet.