Ssangyong er indstillet til at afsløre en Nissan Juke -rival på Genève Motor Show i 2014, foran bilen, der blev salg i 2015, har Car Express lært.
Blyant ind for at blive afsløret i nærproduktionsgrænsen på næste års Geneva Show, vil den nye lille crossover sidde på en ny kompakt chassisplatform og debutere et nyt par på 1,6-liters motorer-en benzin og en diesel.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det var muligt at sikre denne nye teknologi takket være en stor investering fra brandets Indien -ejere Mahindra & Mahindra, og Ssangyong er håbefuld, at når denne bil først er føjet til porteføljen, vil dens fabrik i Korea nå fuld kapacitet og til sidst nå rentabiliteten.
Den udvendige styling vil blive stærkt påvirket af XIV-1-konceptet vist i Frankfurt i 2011-med et rent, meget mere moderne look end mærkets nuværende line-up. Med en europæisk lanceringsdato i januar 2015 og en startpris, der kan snige sig under £ 12.000, er den nye bil tippet til at være en stærk sælger i Europa.
Op til nu stramme CO2 -skattemæssige begrænsninger og et smalt motorområde har begrænset brandets appel. Indtil den nye bil ankommer, fastgør virksomheden sit håb på den seneste version af Ssangyong Rexton 4×4-en syv-sædet off-roader, der koster mindre end £ 26.000, selv for fuldt belastet top-spec-bilversion.
På nuværende tidspunkt er det britiske salgsmål beskedne med mærket på banen for at sælge omkring 1.800 biler næste år og udvide sit forhandlernetværk til 75 filialer i hele Storbritannien ved udgangen af ​​næste år. Virksomheden håber at etablere sig som en Niche 4×4 -specialist med priser, der er lave nok til at konkurrere mod brugte premium -konkurrenter.