Ron Dennis, formand og administrerende direktør for McLaren Technology Group, har annonceret, at han træder ned fra sin rolle som leder af mærket. Han siger, at han er blevet sat på “havearbejde -orlov” af andre majoritetsaktionærer efter at have leder mærket i 35 år.
I sin erklæring siger Dennis, at han “forbliver i bestyrelserne for både MTG og McLaren Automotive”, og “har til hensigt at ære sine forpligtelser over for gruppen, før han lancerede en ny teknologiinvesteringsfond senere i 2017.”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Dennis fortsætter med at diskutere, hvor beslutningen kom fra: “Grundene [tag og mumtalakat] har sagt er helt falske; min ledelsesstil er den samme, som den altid har været og er en, der har gjort det muligt for McLaren at blive en bil- og teknologigruppe Det har vundet 20 formel 1 verdensmesterskaber og vokset til en forretning på 850 mio. £ om året.
Bedste hypercars

“I sidste ende er det blevet klart for mig, at hverken mærker eller mumtalakat gennem denne proces deler min vision for McLaren og dets sande vækstpotentiale.”
På trods af at han træder ned, er han stadig en betydelig aktionær og direktør for McLaren Technology Group.
Investeringsfonden Dennis opretter næste år vil gøre det muligt for ham at “forfølge de mange kommercielle muligheder, jeg har fået i de senere år, men har ikke været i stand til at tage op, mens han er så engagerede i den eksisterende forretning.”
Hvad synes du om McLarens beslutning? Fortæl os nedenfor …