Renault er indstillet til at blive et allelektrisk brand i Europa i 2030, efter at fiat, Mercedes og Peugeot i deres overgang til EVS i slutningen af ​​årtiet .
Automotive News Europe citerede Renault CEO Luca de Meo for at sige, at ”Renault vil være 100% elektrisk i 2030 i Europa”, hvilket bragte virksomheden i overensstemmelse med det britiske forbud mod benzin og dieselmagt samme år.

Hot Alpine R5 -version af Renault 5 Electric Hatch for at få 215bhp

Administrerende direktørmeddelelse betyder, at vi kan forvente, at elektriske versioner af alle Renault -modeller erstatter sine eksisterende ICE -biler i de næste otte år; Disse slutter sig til den kommende Renault 4 Crossover, Reborn Renault 5 og annoncerede for nylig Megane E-Tech i brandets EV-line-up.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Renault Group har tidligere lagt en plan om at lancere 24 elektriske biler på tværs af alle sine mærker i 2025. Syv af disse nye modeller vil være Renaults, med performance søster brand Alpine frigiver en elektrisk A110 -udskiftning, en hurtigere version af Reborn Renault 5 og En coupé-suv.
Andre steder i Renault-gruppen afslørede De Meo, at Dacia vil blive en fuldt elektrisk producent “i det sidste mulige øjeblik, på en måde, der respekterer mærkets værdifulde-til-salgsproposition,” rapporterer Automotive News Europe. Prisbarhed er nøglen for Dacia, så den planlægger at forlænge dens forbrændingsmotorede biler, før de investerer i en EV-strategi. Dette kan betyde, at isdrevne Dacias vil blive solgt efter 2030 på markeder, hvor de ikke er blevet forbudt.
Renault er en af ​​flere producenter, der planlægger at stoppe benzin- og diesel -bilsalget i 2030 sammen med Fiat, Ford, Mercedes og Peugeot. Hver nye Alfa Romeo, der er frigivet fra 2027, vil også være elektrisk, mens DS udelukkende vil starte EVs fra så tidligt som 2024.
Tjek det seneste på Renaults elektriske 5 elbiler …