bøder, der er udstedt til en halv million britiske bilister, der er fanget, der kørte uden forsikringsdækning, fordi 2010 i gennemsnit kun er en brøkdel af den maksimale tilgængelige opladning, ifølge tal fra Churchill Vehicle Insurance.
South Yorkshire Courts behandler uforsikrede chauffører de ‘bedste’ med en typisk bøde på kun £ 260. Sammenlign det med Warwickshire -domstole, der uddeler de hårdeste sanktioner med en typisk bøde på £ 385, men det er stadig ikke i nærheden af ​​det maksimale tilbudte gebyr på £ 5.000. Den typiske bøde i Storbritannien er £ 322, der fremhæver en national inkonsekvens i sanktionerne for uforsikrede chauffører.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Justitsministeriets statistik viser, at sanktioner er forbedret, fordi 2010, men de er dog stadig generelt kun halvdelen af ​​£ 600 -udgifterne til en typisk årlig bilforsikringsdækningspræmie.
Af de 473.564 bilister overleverede point til kørsel uden forsikringsdækning, fordi 2010 har meget mere end 5.000 fået to eller meget flere påtegninger for lovovertrædelsen. Usporede såvel som uforsikrede chauffører forårsager 130 dødsfald samt 26.000 skader hvert år på britiske veje.
• Dækning af sort kasse -køretøjsforsikring til endte med at være normen
Steve Barrett, leder af dækning af køretøjsforsikring i Churchill, sagde: ”Der er et chokerende antal uansvarlige bilister, der tager til vejene uden obligatorisk dækning. Højere bøder ville helt sikkert hjælpe med at afskrække disse lovovertrædere. ”
”Domstole kan problemer £ 5.000 bøder til uforsikrede chauffører. Politiets meddelelse om fast gebyr er dog kun £ 300 – halvdelen af ​​den typiske årlige forsikringsdækningspræmie.
Højeste typiske bøder for uforsikrede chauffører efter region
Warwickshire £ 385
Cheshire £ 362
London £ 354
Northamptonshire £ 350
Lancashire £ 345

Laveste typiske bøder for uforsikrede chauffører efter region
South Yorkshire £ 260
Durham £ 263
Humberside £ 272
Northumbria £ 274
Devon såvel som Cornwall £ 275

Auto afslører mening: Uforsikrede chauffører
Auto Reveal har tilbragt meget tid med de storbysmyndigheder for nylig og opdaget nøjagtigt, hvordan det er målrettet mod uforsikrede chauffører.
Officerer indrømmede dog, at de støder på bilister, der bliver fanget, genudnyttede enkle timer efter at have hentet beslaglagt køretøjer fra pundet. Hvilket meget mere afgørende bevis kan der være, at de nuværende sanktioner for at køre uforsikrede er bare utilstrækkelige?
Det, der tilføjer forværringen, er erkendelsen af, at dette er et problem, der er enkelt at løse. De nuværende niveauer af bøde er bare ikke en afskrækkende virkning, såvel som indtil de er vandret markant op, og det vil fortsat være tilfældet.
Hvordan kan vi håndtere spørgsmålet om uforsikrede chauffører i Storbritannien? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor …