Land Rover er gået ind i en speciel 007-leveret forsvarer 90 ind i det nordlige Wales-ben i 2022 Bowler Defender-vanskeligheden for at fejre 60-årsdagen for James Bond-filmfranchisen.
Forberedt af brandets High Performance Bowler Division, har den rally-forberedte bowler-forsvarer vanskeligheder store guld nummerering på siderne såvel som taget, alt sammen mod det berømte 007-logo. Som en sidste blomstring er navnet på hver Bond -film skrevet i guldbogstaver på motorhjelmen såvel som bagklappen.

Land Rover Defender Review

Pilotering af bowleren i Wales vil være Mark Higgins, en tre gange britisk rallymester samt Bond Stunt Driver, der får samarbejdet med co-chauffør Claire Williams. Higgins har været ved rattet i fire James Bond -film – Quantum of Solace, Skyfall, Spectre såvel som den seneste film, ingen tid til at dø. Han vil ligeledes have masser af erfaring med den nye forsvarer med køretøjet med i et afgørende køretøjsjagt i den aktuelle obligationsfilm.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Higgins mener, at 007 -forsvareren kan klare At dø. Med løbet udarbejdet forbedringer foretaget af bowlerholdet såvel som med Claire ved min side er vi positive, at vi kan have et fantastisk resultat. ”
Hvad angår bowler-vanskeligheden i sig selv, vil det være nøjagtigt det samme som den, vi lige for nylig kørte, i alt med 296bhp 2,0-liters 4cyl-turbo-benzinmotor, der sender strøm til alle fire hjul. De 18-tommer hjul er indpakket i terrændæk, plus der er et skræddersyet ophængssystem, ekstra afkøling såvel som et fuldstændigt integreret rullebur, som måske er tilgængelige i nyttige, hvis der er nogen form for bemærkelsesværdige ruller i bindingsstil.
Land Rover såvel som James Bond har en lang historie, der går tilbage til 1983 -filmen Octopussy, der indeholdt en speciel allerførste generations Variety Rover Convertible. Ud over programmet den aktuelle rate, ingen tid til at dø, medvirkede masser af nuværende forsvarsspiller og påvirkede denne Land Rover Defender V8 Bond Edition.
Tjek de nuværende Land Rover -nyheder såvel som evalueringer her