Palmer Foundation er blevet udnævnt til en præsenterende partner for Yorkshire Motorsport Festival 2021, hvor velgørenhedsorganisationen vil arrangere en ‘Engineering Village’ for at skabe en platform for britiske bilfirmaer og fremvisning af karrieremuligheder.
Fonden blev oprettet tidligere i år af den tidligere Aston Martin -administrerende direktør Andy Palmer til at arbejde med unge mennesker – især dem med dårligt stillede baggrunde – når de træffer deres GCSE -valg, hvilket giver dem råd og hjælp i relation til bilindustriens lærepladser.

‘Andy Palmer’s arv hos Aston Martin er dens bedste line-up nogensinde’

Palmer Foundation Engineering Village vil indeholde produkter og viden fra en række britiske bilingeniør- og motorsportfirmaer, hvilket giver dem adgang til et stort handelspublikum.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

En række universiteter og colleges, der tilbyder specialsteknik og motorsportrelaterede kurser – inklusive University of Bolton, Cranfield University, Harper Adams University og Askham Bryan Colleges – vil også være til stede for at give unge mennesker indsigt i bilkarrierer samt vise Fra deres formelstudentbiler.
I alt vil op til 50 britiske motorsport og ingeniørfirmaer være til stede i landsbyen. En af disse er Pilbeam Racing Designs, der har været i forretning i mere end 40 år. Arrangementet vil se nogle af Pilbeams Hillclimb -biler, der vises sammen med Wolfstones Speed ​​Hillclimb, som er centrum for begivenheden.
Michael Mcerlain, fælles administrerende direktør for Yorkshire Motorsport Festival, sagde: ”Vi er begge stolte og enormt begejstrede for at lancere Palmer Foundation Engineering Village på 2021 Yorkshire Motorsport Festival.
”Området er et arnested for motorsport og at have en funktion dedikeret til handel og industri af den sport, vi elsker, giver festivalen en yderligere dimension. Hvis den entusiasme og støtte, som vi allerede har modtaget, er tegn på, hvad der skal komme, vil vi have startet noget ret specielt her.
”Så at have en som Andy Palmer, der bliver involveret, er et rigtigt kupp for os – jeg er virkelig begejstret for det. Hans hjælp viser sig allerede utroligt værdifuld, og hans tro på projektet som helhed taler bind for det, vi ønsker at opnå. ”
Yorkshire Motorsport Festival 2021 finder sted fra 25 til 27. juni i Holmfirth, West Yorkshire.

Klik her for at læse vores dybdegående gennemgang af den nye Aston Martin DBX SUV …