byboere, der kører til arbejde, kan snart bruge biler meget anderledes, takket være et nyt gebyr pr. Minut udlejningssystem på prøve i London. BMW og udlejningsfirma Sixt har sluttet sig til kræfter med en bildelingsplatform kaldet Drivenow, der har til hensigt at “gøre mobilitet så billig, at kun de rige vil få biler”.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Allerede i brug i Tyskland støtter Drivenow-brugere på en smartphone-app for at finde, låse op og starte biler, og derefter køre dem væk med et sæt opladning pr. Minut brug. Et forsøg på at køre i Islington, Hackney og Haringey bruger en flåde på 250 BMW 1 serie ‘og minis, og i modsætning til Zipcar behøver du ikke at returnere bilen til det punkt, hvor du indsamlede det.
Registrering koster i øjeblikket £ 29, med biler tilgængelige fra 39p pr. Minut, plus en yderligere 19P pr. Minut til parkeringsafgifter. Sagde at være mere overkommelig pr. Mile end mange London taxitjenester, Sixt forhandler med andre byer for at udvide anvendelsesområderne.
Lignende i koncept til London Mayor’s ‘Boris Bike’ -system, indikerer Drivenow-ordningen, at brugerne kan forlade bilerne parkeret i nogen parkeringsplads på gaden omkring de tre prøveboringer.
Ordningen kunne blive endnu mere overkommelig med introduktionen af ​​den all-elektriske BMW i3 planlagt til næste år, hvilket eliminerer brændstofomkostninger, overbelastningsladning og vejafgift fra Drivenow’s generalomkostninger.
BMW Board Manager Peter Schwarzenbauer hævder, at München-baserede firmaet vil “bringe teknologien, mens Sixt bringer biludlejningsoplevelsen”. I byer, der omfavner ordningen, vil en bil tjene formålet med snesevis af privatejede køretøjer, hvilket minimerer bilomkostninger for alle.
Hr. Schwarzenbauer tilføjede “Gennemsnitsalderen for vores bilkøbere er i midten af ​​40’erne, men den gennemsnitlige alder af en bildelingsbruger er 32”, hvilket indikerer, at firmaet vil nå bilister i en yngre sektor.
Tror du, at Drivenow-ordningen har potentiale til at tage ud i Storbritannien? Lad os vide i kommentarerne nedenfor …