Volkswagen har ladet en gruppe af sine lærlinger løsne på et par golf, og deres kreative indsats har givet GTI næste niveau og TGI GMotion. Parret med koncepter er indstillet til at optræde på den 37. Wortherse -festival i Østrig.
Det næste niveau tager den konventionelle GTI’s 2,0-liters motor og tilføjer smedede stempler, en uprateret turbo, en oksekoler og opgraderinger til indtag og udstødningssystemer.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Golf GTI TCR for at gøre 2018 Wortherse -debut
Ændringerne resulterer i en total output på 405bhp og 511nm. Det er ikke kun den motor, der har fået meget mere strøm, heller ikke – bageste sæder er blevet grøftet for et 2.480W lydsystem og et betydeligt LED -tv.
Stylingændringerne er lige så ekstreme. Et hvidt og sort farveskema er fremhævet med håndmalte chevroner langs siderne, og meget mere aggressive kofangere og sideskørter er monteret. Og hvis du synes, at legeringshjulene ser velkendte ud, ville du være ideel – de er de samme 20 -tommer genstande, der er monteret på Audi R8.
I mellemtiden er Golf TGI GMotion-konceptet baseret på golf ejendom og får off-road-inspirerede justeringer. Den har kropsbeklædning taget fra Golf Alltrack, skræddersyet gulvbeskyttelse, en 40 mm ophængsløft og en tagboks. En firehjulstrækkonvertering er sammen med en 129bhp 1,5-liters turboladet enhed, der er drevet af naturgas.
Tjek de bedste biler, som Worthersee -festivalen havde at tilbyde i 2017 …