Nissan bygger på sin ekstraordinære succes med Juke- og Qashqai -crossovers ved at vende tilbage til familiens hatch mainstream i 2014. En stilfuld ny VW -golf -rival er allerede dybt ind i udviklingen – og det vil blive designet, konstrueret og bygget her i Storbritannien.
Nissans eksekutiv vicepræsident for produktplanlægning, Andy Palmer, sagde til Auto Express: ”Der er et hul i vores rækkevidde, og ideen om den nye bil er at holde vores kunder inden for mærket.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Dette vil fange købere, der bevæger sig op fra en juke, som derefter kan købe en Qashqai, hvis de har brug for mere plads. Til sidst er ideen at få dem til en infiniti. ”
Navnet er endnu ikke afsløret, men Palmer faldt en række tip. ”Det bruger ikke Almera -navnet, du kan være sikker på det,” sagde han. ”Men det vil være velkendt.”
Som vores eksklusive billeder viser, vil golfrivalen have design signaler fra invitationskonceptet, inklusive de skarpe forlygter, ‘squashlinjen’ krølle i flankerne og de krumme halelys.
For interiøret vil fokus være på klasseledende kvalitet. Nissan indrømmer, at dette er det eneste område, der lader den nuværende Qashqai ned, og det har ikke til hensigt at begå den samme fejl igen.