Som Brit er det svært at se, hvad ståhejen handler om med den nye Chevrolet Corvette Stingray. Når man tjekker billederne før showet og studerede Spec -ark, virkede det som meget mere af det samme fra Chevy – en stor V8 klædt i bilækvivalenten til Michael Jacksons thrillerjakke.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

OK, så skiftet fra et stålchassis til aluminium, lejlighedsvis brug af kulfiber og et interiør af højere kvalitet har flyttet det fremad, men ikke ud over dets største konkurrenter. Og så er der designet – det har meget meget mere, der foregår end den nuværende bil og vil få små børn til at strømpe for at få plakaten, men kunne du virkelig tænke på at køre en i Storbritannien uden ?
Men så klikkede det på. Denne bil er ikke for mig, eller nogen person, der bor uden for USA for den sags skyld. Det er den amerikanske drøm med fire hjul og fire udstødninger, og hvis du ikke kan lide det, kan du gå tabt.
“Du har sandsynligvis hørt det som en identifikationslinje, men det er sandt; Corvette er meget mere end en bil, det er ren følelse,” fortalte Craig Sass, Corvettes interiørdesignchef, til os. “Når arbejderne sætter det sammen, er de stolte af deres arbejde, det indikerer meget mere end bare at bygge en bil.”
Derefter spurgte jeg Tadge Juechter, Corvettes chefingeniør, hvad han troede gjorde det så specielt: “Amerika har en 60-årig kærlighedsaffære med denne bil, det er et kulturelt ikon. Her er det et symbol på frihed, på den åbne vej. ”
Som kontrast spurgte jeg Franciscus van Meel, leder af Audis Quattro Gmbh -division og en mand uden en amerikansk knogle i hans krop, hvad han troede. ”Forestillingen er ingen match for en RS6,” svarede han. “Jeg kan godt lide det omviklede interiør og sorte hjul, men vi er ikke i fare.” Som mistænkt, et følelsesløst svar.
Så hvad kan vi lære af alt dette? Nå, meddelelsen ser ud til at være klar – en bil er meget mere end blot summen af ​​dens dele eller dens opfattede kvalitet, det handler om, hvad det indikerer for den enkelte. Tal med enhver amerikaner, og det er klart, at Corvette indikerer en frygtelig masse.