Honda Civic kan nu blive fået med en automatisk gearkasse i tandem med dieselkraft.
Introduceret tidligere i år har den 1,6-liters I-DTEC Diesel Civic indtil nu kun kun tilgængelig med en seks-trins manuel gearkasse, der sender kørsel til forhjulene, men det er ændret takket være tilføjelsen af ​​en ni-speed automatisk indstilling.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste familie hatchbacks på salg 2018
Den nye transmission, med sin store spredning af forhold, er i stand til at hoppe over gear for at forbedre glatheden og brændstoføkonomien. Det indikerer også, at Diesel Civic er den eneste civile, der er tilgængelig med en korrekt automatisk transmission – begge benzinvarianter bruges kun med en manual eller en CVT gearkasse.
1,6-liters I-DTEC-enheden producerer 118BHP og 300 nm drejningsmoment, og Honda hævder præstationsfigurer på 0-62 mph i 11 sekunder og en tophastighed på 124 mph. Det er et mindre resultatunderskud i forhold til den manuelle model.
Brændstoføkonomi dips også. Civic Diesel Automatic er bedømt til 68,9 MPG, mens udstødningsemissionerne står på 109 g / km til fem-dørs hatchback og 108g / km til den nye, lidt mere aerodynamisk fire-dørsaloon, der lige er ankommet i Storbritannien.
I modsætning til hatchbacken er den nye kropsform ikke bygget i Storbritannien på Hondas Swindon-plante, men er snarere oprettet i Tyrkiet. Begge varianter er til salg nu, tilgængelig med den nye Diesel Automatic Powertrain.
Læs vores grundige gennemgang af Honda Civic …