Dette er de første billeder af, hvad der vil være nye Mazda MX-5 og Alfa Romeo Spider, efter en testmule, som vil understøtte begge modeller blev fundet test i Michigan.
Alfa Romeo og Mazda underskrev en aftale tidligere i år, hvor Mazda ville bygge den nye Alfa Romeo Roadster på den næste MX-5-platform.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Ny Alfa Romeo Spider, der forfalder i 2015
• 2014 Mazda MX-5 udgivelsesdato og pris
Denne testmuldyr bruger sandsynligvis 1750TB -motoren fra Alfa 4C, som kunne finde vej under motorhjelmen af ​​den nye edderkop. Den 1,75-liters firecylindrede motor udvikler 237bhp, og da Alfa-ingeniører sigter mod en under 1000 kg kerbvægt, kunne edderkoppen have lignende ydelsesfigurer som 4C.
Strøm transmitteres gennem en dobbelt kobling ‘TCT’ padlerskift gearkasse, hvilket indebærer 0-62 km / h på 4,5 sekunder.
Alfa vil også tilbyde edderkoppen med alternative motorindstillinger for dem, der ikke ønsker al den ydelse. Den 1,4-liters TB Multiair-motor fra Giulietta i to former for melodi-119bhp og 168bhp-er også mistænkt for at være tilgængelig. Disse varianter er sandsynligvis udstyret med en seks-trins manuel gearkasse.
Mazda overvejer i mellemtiden at montere MX-5 med en dieselmotor for første gang, men en ny 130bhp 1,6-liters benzinmotor med Skyactive Technology forventes at være valget af flokken.
En seks-trins manuel monteres som standard med mulighed for automatisk skovlskiftindstilling. Ligesom Alfa Romeo er Mazda håbefuld for at opnå en under 1000 kg kerbvægt, hvilket indebærer, at en betydelig vægttab på ca. 150 kg vil være nødvendig. Dette burde bringe det bare genert for den originale 940 kg kerbvægt af MX-5, da den blev introduceret i 1989.
En varm version af MX-5, der ville konkurrere med Alfa-edderkoppen med 1750TB-motoren, er ikke sandsynlig. Mazdas primære fokus i øjeblikket handler om vægtbesparelse og faldende CO2 -emissioner gennem den himmelaktive teknologi.
Priserne for både MX-5 og Alfa Spider forventes at starte fra omkring £ 20.000, hvor Mazda sandsynligvis vil være lidt billigere overholdelse af mærkets værdi af værdi for pengene. Begge biler er stadig i de tidlige stadier af udvikling og produktion starter først i 2015 på Mazdas Hiroshima -anlæg i Japan.