Volkswagen har lanceret en ny Special Edition Caddy baseret på den populære Highline -specifikation. Tilgængelig indtil slutningen af ​​året, den sorte udgave vil være den højeste specifikation Caddy endnu med kosmetiske ændringer, herunder specialudgave ‘Budapest’ 17-tommer legeringshjul, tagskinner i poleret sølv, en krombelagt gitter og dyb sort perlescent maling. Priserne starter under £ 18.000.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Alt, hvad der kommer ud over den højlinjespecifikation, der inkluderer kropsfarvede kofangere, spejle og dørhåndtag samt tågelygter og bageste parkeringssensorer som standard.
• Bedste små varevogne at købe nu
Indvendigt behandler den sorte udgave føreren og passageren til læder og Alcantara trimmede sæder samt et læder trimmet multifunktionsrat og gear.
Der er også standard Highline Spec-funktioner som klimatisk aircondition, Bluetooth, en tripcomputer og en multifunktionsdisplay. De ekstra funktioner i den sorte udgave har en samlet værdi af £ 2.150, hvilket repræsenterer en kundesparing på £ 1.350 sammenlignet med en standard Highline -model.
Mekanisk har VW også tilføjet dynamisk suspension, hvilket reducerer ridehøjden med 27 mm for at hjælpe med at give den sorte udgave et sportsligere udseende og skarpere håndtering.
Caddy Black-udgaven er kun tilgængelig som en korthindret panel-varevogn med en 1,6TDI 102ps, der returnerer 55,4 mpg (kombineret EU-cyklus) og 134 g/km C02. Caddy har også Bluemotion-teknologi som standard, der indeholder Hill-Hold-assistent, et stop/start-system, regenerativ bremsning og cruise control. Belastningsplads er heller ikke blevet påvirket af, at caddyen stadig tilbyder et konkurrencedygtigt 3,2 m3 belastningsvolumen og et fuldt højde fast skotter.
Caddy Black -udgaven sælges fra 1. oktober med en OTR -pris på £ 17.860 (Eks. Moms).
Læs nu de nyeste Van -anmeldelser på vores Van Channel …