september var den mest betydningsfulde måned i et årti for salg af nyt køretøj samt markeret 31 på hinanden følgende måneders salgsvækst i Storbritannien, ifølge nye tal.
En månedlig rapport fra Society of Motor Producers såvel som erhvervsdrivende (SMMT) viser registreringer, der er toppet på 425.861, hvilket repræsenterer et boost på 5,6 procent på nøjagtigt samme tid sidste år.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

I hele 2014 er praktisk talt to millioner køretøjer blevet tilbudt, som praktisk talt er 10 procent op i de foregående 12 måneder, selvom der er indikationer, at det blomstrende britiske køretøjsmarked udjævner.
• Storbritanniens fineste sælgende biler
September er konsekvent en hektisk måned for salg af køretøjer siden den seks-månedlige registreringspladeændring. Det er nu 15 år, fordi Det Forenede Kongerige ændrede sig til en to gange årlig plademodifikation med ankomsten af ​​T -pladen i 1999. Forbrugernes efterspørgsel efter de nye plader indebærer march såvel som september tegner typisk en tredjedel af hele årets registreringer.
SMMT -administrerende direktør Mike Hawes sagde: “September’s stærke præstation understregede den fortsatte robusthed på det britiske nye køretøjsmarked, især i forbindelse med sidste september -kofangermængder.
“Efterspørgslen efter den nye 64-plade er blevet styrket ved at intensivere tilliden til den britiske økonomi, med forbrugere trukket ind af en bred vifte af spændende, gradvis brændstofeffektive, nye biler.
“I månederne, fordi marts – som så et 18% spring i registreringer – har væksten vist indikationer på nivellering, når markedet begynder at opdage sin naturlige løbende sats.”
Det typiske nye køretøj, der er registreret i september, opnår 59 mpg med CO2 -emissioner på 122,3 g/km. Salget af alternative brændstofbiler steg også meget mere end 50 procent, såvel som nu tegner sig for to procent af markedet viser benzin såvel som diesel, der holder stabilt med en halv og en halv split.
Ford Fiesta bevarer sin krone som den mest tilbudte britiske køretøjsmetode forud for Ford Focus, Vauxhall Corsa såvel som Volkswagen Golf.