Ny finansiering er blevet annonceret for at understøtte installationen af ​​omkring 3.550 offentlige elektriske køretøjsafgiftspunkter i løbet af de næste to år.
OFGEM – det ikke -ministerielle regeringsafdeling, der er ansvarlig for at regulere Storbritanniens gas- og elektricitetsmarkeder – vil finansiere installationen af ​​ny kabling på motorvejsserviceområder og nøgle Trunk Road -placeringer for at tillade, at 1.800 hurtige EV -opladere skal bygges. Regulatoren vil også støtte installationen af ​​1.750 nye offentlige opladere i byer.

Regeringen investerer yderligere £ 20 mio

Installationen af ​​disse opladere kommer som en del af en investering på 300,5 millioner pund i 204 Net Zero -projekter over England, Skotland og Wales, der sigter mod at støtte Clean Carry and Heat. Til gengæld er denne pakke en del af en samlet investering på 40 milliarder pund, mere finansiering, hvorfra der skal frigives efter 2022.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Forskning fra OFGEM antyder, at 36 procent af husholdningerne, der ikke har til hensigt at købe en elektrisk bil, udsættes af en mangel på offentlige anklager i nærheden af ​​deres hjem. Det håbes, at investeringen i nye opladere vil hjælpe med at forhindre rækkevidde angst.
Rachel MacLean MP, minister for transportens fremtid, sagde, at investeringen “i høj grad ville forbedre modstandsdygtigheden” i Storbritanniens EV -opladningsnetværk. Jonathan Brearley, administrerende direktør for OFGEM, tilføjede, at det ville give chauffører “flere opladningsmuligheder for længere rejser”.
Nyheden kommer sammen med en anden meddelelse fra Department for Business, Energy and Industrial Strategy (BEIS) om en investering på 166,5 millioner pund til grøn teknologi.
Programmet, som forventes at skabe 60.000 job, inkluderer en investering på 60 millioner pund i brintproduktion, som BEIS siger, kan bruges til at drive transport blandt andet.
Energiminister Anne -Marie Trevelyan sagde, at ordningen “vil tilskynde til den hurtige udvikling af de teknologier, vi har brug for for at regere i vores emissioner og overgang til en grøn økonomi – en, der reducerer omkostningerne til erhvervslivet, øger investeringerne og skaber job”.
Tjek de bedste elektriske biler at købe nu …