Volkswagens nylige historie med elektriske varevogne er i bedste fald ujævn, men VW ID. Buzz Cargo sigter mod at ændre det. Det er den første kommercielle bil, der er baseret på mærkets MEB Electric Automobile-platform, og dets skræddersyede løbeudstyr skal hjælpe det med at opnå klasseledende rækkevidde og økonomipigurer.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Dette rækkevidde er endnu ikke bekræftet, men med et 77KWH-batteri og en dedikeret elektrisk platform skal det være i stand til at overgå Stellantis-gruppens række af elektriske varevogne (Citroen E-Dispatch, Vauxhall Vivaro-E osv.). Disse varevogne klarer sig omkring 205 miles på et gebyr, og med VW ID.3 Hatchback, der bruger op til 330 miles fra sit 77KWH -batteri, er en rækkevidde på ca. 250 miles mulig for Commercial Automobiles Newcomer.

Nyt Volkswagen ID. Buzz MPV bringer type 2 camper tilbage til livet

Med hensyn til størrelse er id. Buzz Cargo slots til VWs kommercielle bilområde mellem Caddy Cargo og T6 -transporter. Den er 4.712 mm lang, 1.985 mm stor og 1.938 mm høj, og der er 3,9 kubikmeter plads i lastområdet. Det er næsten en kubikmeter meget mere end i en caddy -last, og VW siger, at det er stort nok til, at to euro -paller kan passe ind.
Belastningsområdet er adgang til ved hjælp af enten en top-hængende bagklap eller døre i stald-stil bagpå, eller der er enkelt- eller dobbelt glidedøre. Bagklappen har et vindue, og skottet kan fås med et vindue såvel som muligheden for gennem lastning under passagersæderne. Der er en maksimal nyttelastvægt på 650 kg, og belastningskarmen er 632 mm høj, mens VW vil tilbyde et længere akselafstands -ID. Buzz Cargo på et senere tidspunkt.
11

Foran er der muligheden for to eller tre-sædet førerhuslayouts, mens funktioner inkluderer en 5,4-tommer digital cockpit-skærm til bilisten og en 10-tommer infotainment-skærm. Dette vil også være tilgængeligt med onlineforbindelse og trådløs smartphone -kompatibilitet. Hytteopbevaring inkluderer en valgfri ‘buzz-boks’ med en fem-liters opbevaringsskuffe og en top cubby med en isskraber og flaskeåbner. Dette låser på plads mellem forsæderne på to-sædet modeller og kan fjernes, når det er nødvendigt.
Annonce – Post fortsætter nedenfor