Volkswagen T-Roc er blevet leveret til en mid-life-opdatering. Denne opdaterede version af den golfstørrelse SUV er nu til salg i England med omkostninger, der starter fra £ 25.000. Derudover tilbydes T-Roc Cabriolet såvel som Hot T-Roc R-versioner ligeledes fra henholdsvis £ 30.530 samt £ 40.445.
T-ROC har vist et fremtrædende design til Volkswagen, med meget mere end en million eksempler, der tilbydes globalt, fordi det introduceres i 2017. Virksomheden håber virkelig, at dette ansigtsløftede design vil fortsætte denne tendens, især nu hvor det kæmper med friskere rivaler som den Honda HR-V såvel som Toyota Yaris Cross.

Nye Volkswagen T-Cross Black Edition til salg nu

Den udvendige stil er blevet opdateret med nye kofangere foran såvel som bageste, reviderede LED-forlygter med en ny belysningsstrimmel, der løber over gitteret, plus mørkere halelys med dynamiske indikatorer. Der er ligeledes et nyt valg af malingsmuligheder sammen med en mulighed for forfriskede legeringshjulstilarter, der spænder fra 17 til 19 tommer i diameter.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

De subtile udvendige ændringer kontrasterer med opdateringerne inde, hvor et par af de mest markante ændringer har fundet sted. Den opdaterede T-ROC har fået et helt nyt instrumentbræt såvel som switchgear-layout sammen med et valg af materialer af højere kvalitet. Der er også et nyt ratt, bag hvilket sidder en helt digital gauge -klynge, der nu er grundlæggende på tværs af området.