Toyota har udstillet sin teknologiske dygtighed ved at vise en ny robot, T-HR3. Den tredje generation af Humanoid Robot er designet til at yde vital hjælp i forskellige miljøer – såsom hospitaler eller ydre plads.
Det er vigtigt, at T-HR3 kontrolleres fra et ‘master manøvreringssystem’ (MMS), der tager sine input fra bærbare kontroller, der er knyttet til en brugers krop. Dette giver maskinen en hel række mulige anvendelser, som kan tænkes at udvide til medicinske procedurer, rumrejser eller endda rengøre din bil på en kold dag.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Hvad roboten ser, føres tilbage til den person, der kontrollerer den via et headset, så brugeren kan fortolke et farligt miljø – såsom en radioaktiv brændstofdump eller en snedækket Berkshire -indkørsel – og let manipulere roboten til et vellykket resultat.
• Driverløse biler: Alt hvad du har brug for at vide
Roboten har 29 kropsdele og 16 kontrolsystemer inden for MMS, hvilket giver den et utroligt livlignende bevægelsesområde. Endnu en gang skal dens bevægelse være utroligt præcis, da T-HR3 følger fra tidligere robotter, der blev udviklet til at spille musikinstrumenter.
I en salgsfremmende video, der er frigivet af Toyota, kan T-HR3 ses at samle en bold og bygge LEGO, som muliggøres ved hjælp af kraftfeedback. Et system, der gentager samspillet mellem et objekt og robotens hånd, fører det tilbage til de tidligere nævnte bærbare kontroller og får brugeren til at føle sig som om de faktisk interagerer med objektet.
Desværre er der endnu ikke nævnt, hvor meget en T-HR3 ville koste, hvad så meget, om de vil være tilgængelige for offentligheden at købe. Så indtil videre bliver du nødt til at holde dig på toppen af ​​bilvedligeholdelse helt alene.
Hjælper Toyotas T-HR3 med at bevæge os tættere på en sikrere verden for al menneskeheden, eller trækker det os ubønnhørligt mod dommedagen? Fortæl os det i kommentarerne nedenfor …