Fiat Chrysler Group CEO Sergio Marchionne insisterer på, at han ikke har lukket døre med General Motors, på trods af det amerikanske firma’s beslutning om at sælge sine europæiske tjenester til PSA Peugeot Citroen for £ 1,9 mia.
I en tale fra Genève Motor Show i 2017 og bare dage efter, at GM/PSA-fusionen blev annonceret, bekræftede Marchionne, at han stadig er ivrig efter at forfølge en højprofileret industri-fusion, som han håber ville drive FCA-mærker som Fiat, Alfa Romeo og Jeep, til Nye højder. ”GM’s ønskværdighed forbliver uberørt,” fortalte han os. ”Der er stadig en enorm fordel.”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Geneva Motor Show 2017: De fleste aktuelle nyheder
Når han taler om usikkerheden, der vedrører amerikanske produktionsbegrænsninger under den nye præsident Donald Trump, udtrykte Marchionne bekymringer for, at der ikke er bygget FCA -modeller i øjeblikket i Amerika. ”Hvis de geo-politiske bekymringer er reelle, er de også reelle for mig,” sagde han.
Mens han ikke ville bekræfte detaljerne i nogen planlagt binding, GM eller på anden måde, antydede Marchionne, at FCA-gruppen ville have brug for hjælp, hvis det skulle vokse i det næste årti. ”Sensible mennesker vil indse, at samarbejde er gavnligt,” fortalte Marchionne til Automobile Express. ”Hvis det er sandt i Europa, er det sandt globalt. ”Det kan være sandt, at [en fusion] sker i de næste 12 måneder,” tilføjede han.
Marchionne leverede ingen yderligere detaljer om, hvilke mærker han er i diskussioner med – men han foreslog, at et europæisk samarbejde er en mulighed. ”Tyskerne er gode partnere at tackle,” sagde han.
Tror du, at en FCA GM -fusion ville være en god ide? Fortæl os det i kommentarerne …