En ny Special Renault Captur Rive Gauche Edition er blevet afsløret. Trim er eksklusivt til Captur -serien og er tilgængelig for at bestille nu fra £ 24.490, selvom der kun vil blive produceret 800 for Storbritannien.
Inspireret af floden Seine Southbank i Paris oversættes Rive Gauche som “venstre bred”, og nøglefunktioner i rækkevidde-toppingmodellen inkluderer sortglans accenter i det ydre. Gitteret, for- og bageste glideplader og Captur-badging har alle en sort glans finish og 18-tommer diamantskårne hjul tilføjer det nye look.

Renault Captur E-Tech: Langvarig testanmeldelse

Taget og vingespejle kommer i sort for at kontrastere med metalliske malingsmuligheder i et valg af østersgrå, arktisk hvid, diamant sort eller flamme rød. C-formede LED-forlygter forbliver, men med automatisk højstråle, standard fra den ikoniske udgave-trim.
12

Det sorte glans -tema fortsætter inde med et mørkt tagforing og sort syntetisk læder og klud sæder. Rive Gauche får trådløs telefonopladning og et 9,3-tommer portræt Easy Link Touchscreen med Apple CarPlay og Android Auto, ledsaget af en digital kørselsdisplay i stedet for en analog gauge-klynge.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Motorindstillinger inkluderer TCE 90 benzin-tre-cylinder og en elektrificeret e-tech hybrid 145. Hybrid har en 1,6-liters firecylindret motor og gør 0-62 mph på 10,6 sekunder. Som forventet overgår hybrid benzin fra et effektivitetssynspunkt med en kombineret brændstoføkonomi på 57,7 WLTP sammenlignet med 47,1 mpg.
Denne specielle udgave inkluderer al den tekniske, der findes fra SE-linjen, såsom automatisk aircondition, en elektronisk parkeringsbremse med auto-hold og forreste og bageste parkeringssensorer med et bagkamera. Sikkerheds- og driverassistentsystemer, der er vist på Rive Gauche, er baneholdet hjælp til advarsel om baneafgang, aktivt nødbremsesystem (AEBS), trafikskiltgenkendelse, og der er også en hastighedsbegrænser og cruise control.
Klik her for vores liste over de bedste små SUV’er, der er til salg lige nu …