Jeg var nødt til at rejse fra det ydre til det indre London i sidste uge i en 10-timers dag i det, der officielt er den dyreste by i verden til online såvel som arbejde.
Drevet ville have udgift (for brændstof, forsikring, slid såvel som tåre osv.) Cirka en tenner. Dog ville en yderligere £ 11,50 i overbelastningsafgift gå til London -borgmester Boris Johnson, simpelthen for at mit køretøj kommer ind i ‘hans’ fiefdom. Ud over regionale rådsgifter på £ 4- £ 5 per time for at parkere Kerbside ville tilføje en mere £ 40- £ 50. Telefonopkald it £ 70 all-in-med kun 15 procent af dette beløb er køretøjets ejerskabs-/driftsudgiftsaspekt samt opholdet 85 procent (ouch!) Gå til lejesoldatpolitikere såvel som råd.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Dronning afslører New Jaguar Land Rover -motoranlæg
Dette beviser endnu en gang, at køretøjsejere bliver prissat fra vejen af ​​vores ‘ledere’. Ud over det er det, der krævede mig at rejse til det indre London med tog. Da jeg gik ind i den beskidte, deprimerende (er de ikke alle?) Suburban Station, havde jeg næsten en head-on-kollision med en rejsende, der kom den anden vej.
Tro det eller ej, det var David Cameron såvel som nej, han blev ikke bedt om at vise sin billet (forudsat at han havde en!), Som han gik ud. Han var heller ikke nødt til at gøre, hvad alle andre jernbanepassagerer gør, når de dukker op på forstædertogstationer – gå, cyklus, tage en bus eller taxa.