historien har vist os, at når to producenter arbejder sammen, samt etablere et fællesskab bygget bil, som regel virkningerne er enorme. Toyota GT86 / Subaru BRZ er et glimrende eksempel på partnerskab gjort rigtigt. udnytte Subaru flade-fire motor med Toyotas D-4S indsprøjtningssystem, modificere Impreza chassis, samt at gå med fem forskellige prototyper for at få de allerbedste håndbog transmission denne side af en MX-5, denne fælles indsats bar frugt i skrive af en prisvindende budget-venlige sportsvogn.

Der er mange andre fælles indsats i værker i øjeblikket. Det giver mening økonomisk for erhvervslivet til at deltage hænder til at reducere omkostningerne samt øge overskuddet. Jeg taler ikke om Google samt Fiat Chryslers førerløse Pacifica MPV som er fascinerende dog ikke virkelig spændende. tonsvis af fabrikanter har tilsluttet op med biler og deling lastbil virksomhed samt autonome tech start-ups til at bringe nye teknologier på markedet. Men partnerskaberne er anført her er dem, elskere kan se frem til:

BMW samt Toyota

Alliancen mellem den tyske samt japanske biler og lastbil beslutningstagere begyndte i 2011. Det omfatter partnerskab om brændselscelle biler, foruden BMW leverer dieselmotorer til europæisk Toyota. den allerbedste del af dette partnerskab er den fælles udvikling af en ny husstand af front-motor baghjulstræk sportsvogne og lastbiler fra både producenter, den meget første vil dukke op i 2018.

Den næste generations BMW Z5 roadster. (Billede kilde: BMW Blog)
Der har været spion skud aplenty af BMWs nye Z4 udskiftning, en soft-top roadster, der vil blive navngivet Z5. Internt kodenavnet den G29, vil denne Porsche Boxster rival sport BMWs nye udvalg af inline-fire samt inline-seks motorer med en stor mulighed for en hybrid drivaggregatet så godt.

Efter en 16 år pausen, vil Toyota komme ud med en ny Supra. (Billede kilde: auto Guide)
For at forhindre cannibalizing salg (en faktor, der har påvirket den GT86 / BRZ), vil Toyotas næste generations Supra være en tin-top coupe. For yderligere at skelne mellem Z5 samt den nye Supra, vil den japanske producent har sit eget sæt af inline-fire samt V6-motorer kraftoverførsel sportsvogn, foruden den i fællesskab udviklet elektrisk drivline. Firehjulstræk ville ligeledes funktionen på hybridmodellen.

Udover Z5 samt Supra, vil en forkortet version af denne platform også udnyttes til at udvikle den næste generation af GT86. budget-venlige sports coupéer samt roadsters indgående!

GM samt Ford

Som jeg havde nævnt i et tidligere indlæg, har General Motors samt Ford fællesskab etableret en 10-trins automatgear. 2017 Ford F-150 allerede udnytter denne gearkasse parret med en 375bhp 3,5-liters turboladet V6 mølle. En varmere version af F-150 med den ikoniske Raptor navneskilt vil have en tunet udgave af den nøjagtig samme motor lægge ud 450bhp samt parret med transmissionen. Chevrolets 2017 Camaro ZL1 vil ligeledes bringe transmissionen koblet til 650bhp kompressor 6,2-liters motor fra den nuværende Corvette Z06. GM har ligeledes udtalt, at de vil tilbyde den momentomformer automatiske gearkasse i otte ekstra køretøjer i 2018.

Det nye 10-trins automatgear etableret af Ford samt GM (ovenfor), monteret i 2017 Chevrolet Camaro ZL1 (nedenfor). (Billede kilde: GM presse site)
Baseret på biler og lastbiler samt Førerens evaluering af den nye F-150, den nye lastbil føles mere kraftfuld samt leverer langt bedre brændstof effektivitet i forhold til den ældre design med nøjagtig samme motor. Mens transmissionen fungerer flere gear, er det kun marginalt større samt tungere end den tidligere 6-trins gearkasse udnyttet på F-150. For en mere dybdegående kig på den 10-speed momentomformer, inspicere ud 10 ting at forstå om den nye Ford / GM 10-trins automatgear. Amerikansk muskelmasse, at skift rent samt hurtigt, leverer mere magt, samt er økonomisk ?! Det er en stærk ny verden vi online på.

Mazda samt Toyota

I 2015 de to japanske producenter gik ind i en langvarig partnerskab til dele avancement omkostninger samt arbejde sammen på fremtidige modeller. Tilbuddet er gensidigt hjælpsom som Toyota kan opdage en hel del fra Mazda i præcis, hvordan man gør det sjovt til drev samt anstændige udseende daglige biler, mens Mazda kan få den monetære solvens i situationen én mere monetære dilemma bryg samt gevinst nogle hybrid knowhow.

Hverken fabrikanten har udsat nogen form for konkrete detaljer om alliancen dog lige her er nogle informerede gæt på, hvad der kan komme ud af det. Den trættende side er, at Mazda kunne drage fordel af den brint brændselscelle drivaggregatet i Toyotas nye Mirai FCV samt indføre en række budget-venlige hatchbacks samt saloner med teknologien. Det interessante bit er, at nexT Generering af GT86 sportsbiler og lastbil kan blive drevet af Mazdas strålende højkompressionsmotorer.

Sind Boggles på fremtiden for den næste generation Toyota GT86.
Hvis dette sker, kan 2018 GT86 potentielt have en flad-fire motor (høflighed af Subaru) integreret med ultrahøj kompressionsforhold (fra Mazda) samt højteknologisk direkte brændstofindsprøjtning (Toyota’s D-4S), såvel som Udviklet på en platform, der er etableret med BMW! Kan du fortælle, at jeg er meget spændt?!

Honda såvel som McLaren

Da Honda afslørede sin tilbagevenden til Formel 1 som motorleverandør til McLaren i 2013, havde de også antydet til at etablere en bilbil. Nogle havde forventet den nye Honda NSX til at fungere nogle F1 påvirket bits fra begge producenter, men de virkelig håbede blev stiplede. Selvom intet har været udsat for alliancen, da man kan håbe, at de har noget madlavning i deres respektive workshops.

Vi håbede at et par af denne innovation ville teknikere ned til budgetvenlige biler og lastbiler, men der er stadig håb. (Billedkilde: Honda Press Site)
Forestil dig en indgangsniveau McLaren slotting i under 540C; Sporting The Now Ubiquitous Carbon Fiber Chassis samt Hondas troværdige Stonker af en motor, den 306bhp turboladede VTEC 2-liters mølle. Omvendt forestiller den næste NSX med McLarens 3,8-liter udpeget 666BHP. Indtil producenterne giver os nogle oplysninger, kan vi kun drømme …