Nye hjem skal bygges med elektriske bilopladningspunkter under regeringen planer om at øge optagelsen af ​​køretøjer med lav emission.
Forventet at blive annonceret som en del af Department for Transports ‘Road to Zero’ -papir senere i dag, vil bygning af retningslinje i Storbritannien blive revideret for at sikre, at alle nye lejligheder og kontorer leveres med eksterne opladningspunkter for EV’er.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• UK står over for en mangel på EV -opladningspunkter
”Vejen til nul ‘-papir sigter mod at forberede Storbritannien til 2040 -forbuddet mod benzin- og dieselkøretøjer, som tidligere annonceret af regeringen. Af afgørende betydning siges det, at papiret består af en klausul, der bekræfter, at regeringen “ser en rolle” for hybridbiler for fremtiden, hvilket indikerer, at forbuddet kun sandsynligvis vil påvirke ren benzin- og dieselkøretøjer.
Metoden sigter også mod at “fremtidige bevisgader ved at sikre, at alle nye gadebelysningskolonner har opladningspunkter i områder med parkering på gaden.” Inkluderet er også planer om at investere i trådløs opladningsteknologi for EV’er, hvor biler vil blive opkrævet af underjordiske puder uden behov for at tilslutte kabler.
Virksomheder, der bygger og installerer opladningspunkter, forventes at modtage 400 millioner pund ekstra i statslige finansieringer.
Transportsekretær Chris Grayling siger i dag, at planen vil gøre ”for den største eftersyn inden for vejtransportteknologi i betragtning af at udviklingen af ​​Benz Patent Motor Car for 130 år siden.
Kunne du bo med en elbil? Her er fordele og ulemper til livet med en EV …