Dodge er kommet godt på sit løfte, den nye udfordrer SRT Hellcat ville have ‘mere end 600bhp’ – men amerikanerne kan have overdrevet det. Hellcat’s overskriftsfigur er en uhyrlig 707bhp-output fra den supercharged 6,2-liters Hemi V8-motor. Drejningsmoment er endnu meget mere skandaløst 881nm
Hellcat trækker ikke kun let 580bhp Chevrolet Camaro ZL1 såvel som 650bhp Ford Mustang GT500, det er endda meget mere magtfuldt end en Lamborghini Aventador, Ferrari FF, såvel som McLaren 650s.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

I en lignende politik som Bugatti Veyron vil Hellcat blive tilbudt med to separate afgørende fobs. Den sortfarvede afgørende begrænser strømmen til 500bhp, mens den røde afgørende lås op for 707bhp-motorkortet. Gear vælges enten ved hjælp af en seks-trins håndbog med et forstærket greb eller en valgfri otte-trins Paddleshift Automatic. Drive er af program sendt til de bageste dæk, som du ser i denne spektakulære video.
Opgraderede Brembo-bremser, dæmpere med tre trins, 20-tommer aluminiumshjul samt et subtilt aerodynamik bundt rampe op i Hellcat’s intention: Det har endda fået et skjult luftindtag i midten af ​​en af ​​forlygterne til at hjælpe med at fodre den kolosalmotor.
Kabinen er blevet behandlet med Alcantara polstring såvel som selvom Hellcat er et af de mest ekstreme amerikanske vejkøretøjer nogensinde, kan du stadig have et opvarmet ratt, klimakontrol samt et detaljeret bilistinfo -center, der også viser temperaturer Som pres plus dine fineste omgangstider.
Dodge vil udsætte Hellcat -prisfastsættelse senere i 2014, men rygterne antyder, at det vil udgift omkring $ 75.000 (£ 43.750) i USA – ca. $ 20.000 (£ 11.660) mere overkommelig end Dodge’s betydningsfulde flagskib, 640bhp Viper.
Hvor meget magt er lige så meget magt? Tror du, at Dodge er gået så godt med 707bhp -udfordreren? Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor …