Fiat har afsløret den sjette generation af Ducato for 2014, dens version af det lette industrielle køretøj, der er etableret i forbindelse med Peugeot Boxer såvel som Citroen Relay.
Den italienske producent erklærer, at den nye udvendige styling introducerer “bildesign” til LCV -segmentet, med et unikt gitter, nye legeringer samt reviderede DRL -forlygter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dette har ligeledes været i fokus for hytteopdateringer-de traditionelle såvel som techno-trimniveauer får både nye, mere komfortable sæder, ud over større kopholdere såvel som en multifunktionstabletholder.
Under motorhjelmen kan den nye Ducato ligeledes prale af billignende emissioner såvel som så meget som 10% meget bedre økonomisk klima fra sin række af 2,3-liters dieselmotorer. Tre versioner af 2,3 MultiJet II -motoren er tilgængelige, der tilbyder mellem 110 hk samt 150 hk. Med valgfri stop-start tech er de to variation topping-enheder i stand til så meget som 45,6 mpg med kun 164 g/km CO2 frigivet.
Fiat erklærer ligeledes forbedrede driftsomkostninger er resultatet af vægtbesparende teknikker, herunder anvendelsen af ​​sammensatte materialer i bageste ophæng.
Disse ændringer – sammen med krop, suspension såvel som chassisforstærkninger – har hjulpet med at give Ducato den allerbedste bruttovægt såvel som van -nyttelast i segmentet.
Der er ligeledes en lang række nye teknologier til Ducato, herunder Bluetooth-teknologi, et bakke-hold-system, elektronisk bremseassistent, MP3-afspilning såvel som ESC med rollover-afbødningssystem som standard. Top-of-the-range-design fungerer et reverserende kamera, indbygget Satnav, DAB-radio såvel som en fem tommer farve berøringsskærm.
Valgfrie ekstramateriale inkluderer advarsel om afgang af bane samt indikationsgenkendelsessystemer ud over trækkraft+ total med bakkeafstamningskontrol.
Kunder er ligeledes forkælet for mulighed inden for varevognen, med otte forskellige ton kapaciteter, fire længder samt tre forskellige højder tilgængelige. Der tilbydes også fem længder til chassis -førerhusene.
Priser såvel som fulde specifikationer vil blive frigivet af Fiat snart, med det nye Ducato sat til at dukke op i juli.