Bilister og passagerer opfordres til at bruge den ‘hollandske rækkevidde’, når de åbner bildøre indefra under nye opdateringer til motorvejskode. Rækkevidden, der er gjort populær efter politik i den cyklusvenlige Holland, ser bilister åbne deres bildøre med deres venstre hånd (passagerer med deres højre), når de forlader et køretøj. Dette tvinger dem til at se over deres skuldre for at nærme sig cyklister, som ellers kan gå ned i en åbningsbildør.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

En ny side på Gov.uk -webstedet lyder: “Koden anbefaler en ny teknik, når du forlader køretøjer. Det kaldes ofte ‘hollandske rækkevidde’.
Hvor folk, der kører eller passagerer i en bil, er i stand til det, skal de åbne døren ved hjælp af deres hånd på den modsatte side til døren, de åbner. For eksempel ved at bruge deres venstre hånd til at åbne en dør på deres højre side.
Dette vil få dem til at vende hovedet for at se over deres bære bag dem. ”
Dette, siger regeringen, vil gøre bilbeboerne “mindre tilbøjelige til at forårsage skade” for folk, der cykler eller kører på en motorcykel, der passerer på vejen, eller folk på fortovet.
Highway -koden har modtaget en række nye opdateringer, herunder et hierarki af trafikanter. Dette ser cyklister givet nye prioriteter frem for chauffører, såsom idealet til at passere en drejebil og at køre midt i en bane snarere end ved siden eller i en cykelbane/sti.
• Safeste biler til salg 2018
Der er også ny støtte til bilister, der bruger EV -opladere. Koden instruerer dem nu til at parkere så tæt på ladningspunktet som muligt for at undgå at oprette en tripfare, returner altid ledninger pænt til det sted, hvor de kom fra og endda for at vise et alarmerende tegn, hvis det er muligt.
Er du glad for at se den hollandske rækkevidde teknik tilføjet til motorvejskoden? Fortæl os det i kommentarerne …