Den ansigtsløftede Kia Stonic er til salg i Storbritannien nu, med priser, der starter fra £ 18.195 for entry-level “2” -variant. Priserne klatrer op til £ 23.245 for den rækkevidde GT-Line S-model, og når de første leverancer ankommer senere på året, vil den finjusterede crossover tilbyde fornyet konkurrence om sædet Arona, Nissan Juke og Peugeot 2008.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Stonics udvendige styling er stort set uændret i forhold til før-ansigtsmodellen. De eneste mærkbare forskelle er et par redesignede LED-forlygter og et nyligt designet sæt 16-tommer hjul. Imidlertid har købere nu et valg mellem to nye malingsmuligheder-flerårige grå og sporty blå-såvel som et par ekstra to-tone farveskemaer.

Bedste små SUV’er og crossovers i salg 2020

Indvendigt får den nye Stonic nu Kias større otte-tommer infotainment-skærm i otte tommer sammen med en højere opløsning på 4,2-tommer føreroplysninger. Der er også et valg af to nye interiørfarvepakker, der bytter crossover’s instrumentbræt og midtkonsolbeklædning til enten blå eller gule udskiftninger.
Det nye infotainment -system tilbyder support til både Apple CarPlay og Android Auto – og det har nu en række yderligere telematikfunktioner. Stonics SAT-NAV vil give trafikoplysninger i realtid såvel som ajourførte vejrprognoser, information om køretøjets parkeringstilgængelighed og endda brændstofpriser for de nærmeste servicestationer.