baseret på Ferrari 488 GTB, er SP38 den nyeste udvikling fra Ferraris engangsprogram. SP38 er udviklet til en af ​​Ferraris mest hengivne kunder og er blevet redesignet både inde såvel som for at producere en unik bil.
SP38 bringer nøjagtigt den samme 3,9-liters turboladede motor som 488 GTB, såvel som ydelsesfigurer har forbliver uændret af den nye krop, hvilket betyder 661bhp såvel som en tophastighed på 205 km / h. Running gear såvel som chassis er ligeledes blevet holdt nøjagtigt det samme som 488.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Finest Performance Vehicles 2018
Den udvendige stil er ikke desto mindre ændret markant fra 488 GTB, hvor Ferrari erklærer motivation fra den legendariske F40 – i specifik i bagenden. Glasmotoredækslet morfes til et spaltet omslag over motorbugten for ekstra afkøling. Bagenden kan ligeledes prale af en lille spoiler, som er endnu et nikk til F40.
5

En ny, skarpere frontend giver metode til muskelhjulbuer, der producerer en mere aggressiv holdning. Forlygterne er designet til at være så tynde som muligt såvel som er forbundet med kørelys på dagen på den slanke kofangerlæbe.
Den forreste kofanger er designet til at svare til Ferrari 308 GTB, såvel som SP38 er afsluttet i en ny, tre-lags metallisk rød paintjob.
Ferrari erklærer, at en ny skræddersyet hytte opdages inde, men har dog ikke udstedt nogen form for fotos af SP38’s cockpit.
Ferrari-engangsprogrammets SP38 er i overensstemmelse med en speciel linje med usædvanlige modeller, takket være en stor rolle til Special Jobs Division, der blev introduceret tilbage i 2007. Tidligere kreationer inkluderer Ferrari SP12 EC, udviklet til Eric Clapton, samt Ferrari 458 mm Speciale. Omkostninger til de specielle job holdes personlige mellem Ferrari såvel som hver kunde, selvom formodning ser køretøjer, der er værdiansat mellem £ 2 samt 8 millioner pund.
SP38 vil være på offentlig skærm på Concorso d’Eleganza Villa d’Este lørdag 26. maj 2018.
Tjek de allerbedste ydelseskøretøjer, der i øjeblikket er på markedet …