2018 Geneva Motor Show har været lige så frenetisk som 2017’s begivenhed, med et utal af nye produktionsbiler og konceptbiler, der debuterer på Geneva Palexpo i Schweiz.
Som forventet har SUV’er, elektrificering og den stadig mere usikre fremtid for diesel været underliggende temaer for de tilstedeværende producenter, og som sådan har dette års udgave af showet handlet om at ville være fremtiden for bilindustrien.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Indhent alle nyhederne fra 2018 Geneva Motor Show
Sådan som den nye Audi A6, Mercedes A-klasse og Hyundai Santa Fe forventedes at dominere overskrifterne, og selvom disse biler helt sikkert har lavet en stænk, er andre mørke heste dukket op.
En sådan hingst er den nye Toyota Auris, der har fanget opmærksomheden fra offentligheden med sin nye række hybridmotorer og garantien for et “mere glædeligt drev”. Det er bestemt en at se i hatchback -klassen …
Naturligvis har vi også set hastighedsmaskiner i overflod, såsom 1.100bhp+ Aston Martin Valkyrie AMR Pro, den 1.479bhp Bugatti Chiron Sport og 1.888bhp rimac c_two.
Men hvilke biler stod mest ud for Car Express -teamet? Vores eksperter har valgt deres bedste biler i Genève 2018, og de er som følger …